Hmm seni nasıl bilirim... Forumda ilk olarak benim nickimle aynı nicke sahip olman nedeniyle dikkatimi çektin,daha sonra da foruma hızlı bir giriş yapışınla. Şimdilerde seni az çok tanıdığıma inanıyorum, cana yakın ve arkadaş canlısısın. Forumu çok sevdiğini söylemeye gerek bile yok Emeğini esirgemeyen cinstensin
Aramiza katilali cok kisa zaman olmasina ragmen forumdaki üyelerimizle cok cabuk kaynasip sevgilerini kazandin. Buda senin düzgün bir karaktere sahip oldugunu gösteriyor.
Bu kisa zamanda benim tanidigim kadariyla iyi bir dost ve arkadassin. Sohbet etmeyi seven bu sohbettede yeri geldiginde seviyeli espirilerinle renk katan ama bunun yaninda kendince dogru olan fikirlerini karsindakini kirmadan söyleyebilen birisin.
Ya ben gerçekten çok çok çok şanslı bir insanım.Baksanıza öyle zengin biryerdeyimki anlatılamaz.Manen her açıdan zengin.Onurlu seviyeli dost insanlar.Wien çok teşekkür ederim saol.Şuan ne diyeceğimi bilemiyorum.
valla farklı şeyler sölemek isterdim ama benim işim eleştiri yapmak foruma katılıyosun kısa zamanda iyi anlaştın herkezle çok iyi anlaşan birisisim dicek diye çok bakarsın ama benden öle bi lafı kimse duymadı ki sen nasıl duyacaksın neyse zamanla tanırız daha tanıyamadım kusura bakma gerçekleri söleyin diye rica etmişsin üzülmicem demişsin yoksa bende herkez gibi konuşurdum