P Papatya V.I.P V.I.P 21 Ksm 2012 #1 Ağustos ayından beri kesintisiz ÇEREZFORUM ile beraberim. Ama sanki yıllardır aynı ortamdaymışız gibi hissediyorum... Bu kısıma da bir kaç gündür uğrayıp duruyorum. Sormanın zamanı geldi dedim ve soruyorum Beni nasıl bilirsiniz ?
Ağustos ayından beri kesintisiz ÇEREZFORUM ile beraberim. Ama sanki yıllardır aynı ortamdaymışız gibi hissediyorum... Bu kısıma da bir kaç gündür uğrayıp duruyorum. Sormanın zamanı geldi dedim ve soruyorum Beni nasıl bilirsiniz ?
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 21 Ksm 2012 #2 Sen aktif...neseli...sicakkanli...guzel pastalar yapan...mukemmel bi insansin...
P Papatya V.I.P V.I.P 21 Ksm 2012 #3 KıRMıZı dediki: Sen aktif...neseli...sicakkanli...guzel pastalar yapan...mukemmel bi insansin... Genişletmek için tıklayın... Güzel yorumun için teşekkür ederim ablası...
KıRMıZı dediki: Sen aktif...neseli...sicakkanli...guzel pastalar yapan...mukemmel bi insansin... Genişletmek için tıklayın... Güzel yorumun için teşekkür ederim ablası...
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 21 Ksm 2012 #4 RüzqαrqüŁü dediki: Güzel yorumun için teşekkür ederim ablası... Genişletmek için tıklayın... Yesin seni ablasi..
RüzqαrqüŁü dediki: Güzel yorumun için teşekkür ederim ablası... Genişletmek için tıklayın... Yesin seni ablasi..
felsefe_mi ...!... Özel üye 21 Ksm 2012 #5 Başta erkek biliyordum Fotoğrafçılığa meraklı küçük bir arkadaş olarak biliyorum...
P Papatya V.I.P V.I.P 21 Ksm 2012 #6 KıRMıZı dediki: Yesin seni ablasi.. Genişletmek için tıklayın... Yesin tabi felsefe_mi dediki: Başta erkek biliyordum Fotoğrafçılığa meraklı küçük bir arkadaş olarak biliyorum... Genişletmek için tıklayın... Erkek olmadığım kanaatine vardığına sevindim Teşekkürler yorumun için
KıRMıZı dediki: Yesin seni ablasi.. Genişletmek için tıklayın... Yesin tabi felsefe_mi dediki: Başta erkek biliyordum Fotoğrafçılığa meraklı küçük bir arkadaş olarak biliyorum... Genişletmek için tıklayın... Erkek olmadığım kanaatine vardığına sevindim Teşekkürler yorumun için
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Ksm 2012 #7 Konularında girinti mutlak bulunur Resme meraklı, paylaşımcı ve sıcakkanlı biri olarak bilirim.
P Papatya V.I.P V.I.P 21 Ksm 2012 #9 YoRuMSuZ dediki: Konularında girinti mutlak bulunur Resme meraklı, paylaşımcı ve sıcakkanlı biri olarak bilirim. Genişletmek için tıklayın... Girinti dediğiniz eklenti midir adminim Teşekkür ederim yorumun için sayın yorumsuz
YoRuMSuZ dediki: Konularında girinti mutlak bulunur Resme meraklı, paylaşımcı ve sıcakkanlı biri olarak bilirim. Genişletmek için tıklayın... Girinti dediğiniz eklenti midir adminim Teşekkür ederim yorumun için sayın yorumsuz
P Papatya V.I.P V.I.P 21 Ksm 2012 #10 arz-ı hal dediki: içten,tatlı,sevecen ve forum müdavimi Genişletmek için tıklayın... Ne çok ortak yanımız var gülüm. Eksik olma sağolasın
arz-ı hal dediki: içten,tatlı,sevecen ve forum müdavimi Genişletmek için tıklayın... Ne çok ortak yanımız var gülüm. Eksik olma sağolasın