Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Ziyaretçi. "Hoşgeldin sonbahar " konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...
Çok fazla aktif olamadım ama oldugum bir gün içersinde oldukça sevimli buldum
Aramızda olmaya devam etmeni diliyorum. Daha çok tanımaya diyor , yorumumu biraz daha vakit geçince güncellemeye karar verip usulca ayrılıyorum konudan
Çok fazla aktif olamadım ama oldugum bir gün içersinde oldukça sevimli buldum
Aramızda olmaya devam etmeni diliyorum. Daha çok tanımaya diyor , yorumumu biraz daha vakit geçince güncellemeye karar verip usulca ayrılıyorum konudan
Ben de epeydir katılamadım foruma ama gördüğüm kadarıyla paylaşımı seven bir kardeşimizsin. Bir de çok sıcakkanlı biri izlenimi oluştu bende, hep buralarda kalman dileğiyle.
Ben de epeydir katılamadım foruma ama gördüğüm kadarıyla paylaşımı seven bir kardeşimizsin. Bir de çok sıcakkanlı biri izlenimi oluştu bende, hep buralarda kalman dileğiyle.
Yaklaşık bir haftalık bir üye olarak beni nasıl bilirsiniz? Üye olduktan sonra tesadüfen yandaki mesaji okudum okurkende yanlislikla "Bilirdiniz" diye okumusum. Vah vah zavalli Üye diye aklimdan gecirdim. Neyseki hata bendeymis Bu üyeye allahtan uzun ömürler diliyorum. Umarim bunu dogru anlarsiniz
Yaklaşık bir haftalık bir üye olarak beni nasıl bilirsiniz? Üye olduktan sonra tesadüfen yandaki mesaji okudum okurkende yanlislikla "Bilirdiniz" diye okumusum. Vah vah zavalli Üye diye aklimdan gecirdim. Neyseki hata bendeymis Bu üyeye allahtan uzun ömürler diliyorum. Umarim bunu dogru anlarsiniz
Hahaha bu çok iyidi ama Allah korusun yeni sınavdan çıktı yaşıyor
Allah uzun ömürler versin.
Mesajını sonlandırırken kendini açıklamana gerek yok yanlış anlamayız biz hepimiz iyi yürekli art niyetsiziz aile gbiyiz yani çekinme hiç yanlış anlaşılırm dye