Beşiktaş Beşiktaş teknik direktörünü buldu !

kelebek

-ütopik-
V.I.P
Ertuğrul Sağlam'ın gönderilmesinin ardından Beşiktaş Mustafa Denizli ile el sıkıştı...

Beşiktaş Ertuğrul Sağlam'ın yerine geçecek ismi belirledi.

Ertuğrul Sağlam'ın istifasının ardından yeni teknik direktörün kim olacağı tartışılıyordu. Spor basınında Rumen Mircea Lucescu ve Alman Cristoph Daum, Barcelona'nın eski patronu Hollandalı Frank Rijkaard, ve bir başka Hollandalı Valencia'nın eski çalıştırıcısı Ronald Koeman'ın adlarının yanı sıra, Mustafa Denizli'de gündeme gelmişti.

Edindiğimiz son bilgilere göre Siyah-Beyazlı yönetim kesin kararını vermek için Mustafa Denizli ile masaya oturdu.

Siyah-Beyazlı yönetimin Mustafa Denizli ile bu hafta içerisinde resmi şözleşme imzalayacağı öne sürüldü. Mustafa Denizli'nin Beşiktaş ile sözleşme imzalaması halinde Sergen Yalçın'ın da Denizli'nin yardımcılığına getireleceği spor basınında çıkan iddialar arasında..

'BEŞİKTAŞ'I ÇALIŞTIRMAK İSTERİM'

Mustafa Denizli 20 Şubat 2008 tarihinde katıldığı bir panelde Beşiktaşlı olduğunu ve Beşiktaş'ı çalıştırmak istediğini söylemişti.

Panelde, öğrencilere futbol hayatından kesitler sunan Mustafa Denizli, Beşiktaş'la ilgili bir soruyu "Ben çocukluğumdan beri Beşiktaşlıyım. Beşiktaş Başkanı'yla defalarca görüştüm. Ama Beşiktaş'ta çalışmak kısmet olmadı. Beşiktaş'ı çalıştırmak isterim ancak benim prensiplerim vardır, onun dışına çıkmam" diyerek yanıtladı.

SİNAN ENGİN 'YABANCI' DEMİŞTİ !

Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, Ertuğrul Sağlam 'ın istifasının ardından istifasını vermiş ancak istifası Yıldırım Demirören tarafından kabul edilmemişti. Bunun üzerine dün akşam saatlerinde bir açıklama yapan Sinan Engin, takımdan ayrılırsa Yıldırım Demirören'le beraber ayrılacağını söylemişti. Engin aynı gün kendisine sorulan 'Mustafa Denizli ile anlaştığınız doğru mu ?' sorusuna;

"Mustafa Denizli'nin Beşiktaş'ın teknik direktörü olmayacağını kesinlikle söyleyebilirim. Ayrıca yabancı olmasının düşündüğümüz yeni teknik adamımıza bu takımı en iyi anlatacak kişi benim" dedi.

SPOR3.com

Geri