cemree =)=) V.I.P 7 Tem 2012 #1 Annannemin beyin tomografilerini atmak üzere elinden almıştım ki aklıma bir fikir geldi ve uyguladım ... Beyin tomografilerinden mumluk yaptımmm Önce zaten kareler halinde olanları kestim 5 adet . 4 ünü yanlarını yapmak üzere birbirine bantladım ve son olarakta altına bir parça daha ekledim
Annannemin beyin tomografilerini atmak üzere elinden almıştım ki aklıma bir fikir geldi ve uyguladım ... Beyin tomografilerinden mumluk yaptımmm Önce zaten kareler halinde olanları kestim 5 adet . 4 ünü yanlarını yapmak üzere birbirine bantladım ve son olarakta altına bir parça daha ekledim
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 7 Tem 2012 #2 Ya detaylı göremiyorum ben ışık mı yetersiz resimleri anlayamadım. Gece mi çekildi resimler?
cemree =)=) V.I.P 7 Tem 2012 #3 alttaki 2 resimde ışığı kapadım diğerlerinde açık ama . ya illa kaldıracak beni oturduğum yerden dur bir daha çekip ekleyim bariii
alttaki 2 resimde ışığı kapadım diğerlerinde açık ama . ya illa kaldıracak beni oturduğum yerden dur bir daha çekip ekleyim bariii
cemree =)=) V.I.P 7 Tem 2012 #5 ya altı üstü mumluğun fotoğrafını çekicem burda ne büyütün aaa şimdi ekliceklerim seni susturcak