JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 1 Ags 2013 #1 Bir köprüden 3 kişi geçer. Biri görüp ve basıp geçer, biri görüp basmadan geçer, biri ne görür ne basar ama genede geçer. Bu 3 ü nedir? Dipnot; İnşallah Daha önce sorulmamıştır. Baktım bulamadım.
Bir köprüden 3 kişi geçer. Biri görüp ve basıp geçer, biri görüp basmadan geçer, biri ne görür ne basar ama genede geçer. Bu 3 ü nedir? Dipnot; İnşallah Daha önce sorulmamıştır. Baktım bulamadım.
r0se Forum Onuru Özel üye 18 Ksm 2013 #2 Anne,annenin kucağındaki çocuk ve annenin karnındaki çocuk Upvote 0 Downvote
mihrimah turquoise Özel üye 19 Ksm 2013 #3 aah ah işte anne yüreği birini karnında birini kucağında kim bilir ne zorlukla geçiyor Upvote 0 Downvote
mihrimah turquoise Özel üye 22 Ksm 2013 #5 r0se dediki: Demi ya sorma vah vah Genişletmek için tıklayın... işte bu işler böyle ama hep nankörlük hep nankörlük Upvote 0 Downvote
r0se dediki: Demi ya sorma vah vah Genişletmek için tıklayın... işte bu işler böyle ama hep nankörlük hep nankörlük
r0se Forum Onuru Özel üye 23 Ksm 2013 #6 mihrimah dediki: işte bu işler böyle ama hep nankörlük hep nankörlük Genişletmek için tıklayın... yani.. İnsanoğlu tbi nankör Upvote 0 Downvote
mihrimah dediki: işte bu işler böyle ama hep nankörlük hep nankörlük Genişletmek için tıklayın... yani.. İnsanoğlu tbi nankör