• Merhaba Ziyaretçi.
    "Bahar geldi hoşgeldi 🌼🍃"
    konulu fotoğraf yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizleri de objektifinize takılan bir bahar resmiyle yarışmada görmek isteriz...

Bir Başka Seviyorum Seni...

cırcırböcee

V.I.P
V.I.P
Birde bakmışsın bir başına,yapayalnız kalmışsın sıfatsız bir gecenin naçar koyuluğunda. Yüzün düşmüş ellerinin arasına. Dağılmışsın, kaymak üzeresin kıyısından hayatın. Dilinde o tanıdık soru işareti.
"değer mi acaba?"...
Hani şimdi yanında olacaktı aşk. Dizlerinde uyumak mı dersin?Omzuna kapanıp ağlamak mı?Ölmek mi dersin?Yoksa yaşamak mı? Ah bir anlatabilseydim ona onu nasıl sevdiğimi. Ah bir anlasaydı, şimdi yanarmıydım böyle kal diyemedim diye?
Şimdi... Neyse! Varsın anlamasın. Ben hem sever, hem yağarım yine sayfalarıma. Varsın o anlamasın...
Ben yine yaşarım onu ondan habersiz satırlarımda.
“BU GECE” diye başlar,yaşarım...

K.Gökhan Aslan

Şimdi… Neyse! Varsın anlamasın, ben hem sever, hem de yazmaya devam ederim; çünkü kelimelerim, benim ona hiç söyleyemediklerimden doğar.

Yazdığım her cümlenin içinde o saklı, söylediğim her kelimenin ardında onun adı yankılı, ama yine de bilmez; bilse de belki anlamaz.

Kalbimde taşıdığım sevda, ondan habersiz büyüyen bir bahçe gibi; o geçmese de yollarımdan, ben hep ona açan çiçekler taşırım içimde.

Sevmek bazen vazgeçmekle, bazen hiç beklemediğin bir anda dönüp gitmekle sınanır; ama ben, her defasında kalıp onun varlığında kaybolmayı seçerim.

Sevda dediğin, bir çift gözün en derininde saklanır da, bakan gözler anlayamaz; ben ise her bakışımda, o gözlerde kaybolmayı bilirim.

Şimdi ona anlatmaya kalksam kelimeler eksik, anlatmasam içimde yankılanan binlerce cümle var; suskunluk en büyük isyanım olur da, yine de bir gülüşüne yenilirim.

O bilmez, bilse de umursamaz belki; ama ben, bir adım uzağında durup da kalbimin attığı her saniye ona adanmış gibi yaşarım.

Ben sevmenin en sessizini bilirim; kimse görmez, kimse duymaz, ama içimde fırtınalar koparken bile ona esinti gibi varırım.

Geri