jeriko Özel Üye Özel üye 7 Mrt 2009 #1 Evet duydunuz soruyu. Kaç tane alır. Klasik soruların dışında ama ilgi çekici değil mi? Hiç bakmadığımız bir pencereden bakarak bir çay kaşığının kaç adet pirinç tanesi alabildiğini soruyoruz. Buyrun tahminleri alalım
Evet duydunuz soruyu. Kaç tane alır. Klasik soruların dışında ama ilgi çekici değil mi? Hiç bakmadığımız bir pencereden bakarak bir çay kaşığının kaç adet pirinç tanesi alabildiğini soruyoruz. Buyrun tahminleri alalım
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 7 Mrt 2009 #4 100 ve civarı yaklasık sağa solaa 5 pirinç kadar oynama yapar ama genel olarak 100 çıkar Upvote 0 Downvote
dağcı Üstat 7 Mrt 2009 #5 arzum dediki: kararımı değiştirdim 120 tane Genişletmek için tıklayın... gittin denedin demi uyus : ben bu soru ile neler kazandım bi,liyon mu en az 100 alır en fazla 150 alır Upvote 0 Downvote
arzum dediki: kararımı değiştirdim 120 tane Genişletmek için tıklayın... gittin denedin demi uyus : ben bu soru ile neler kazandım bi,liyon mu en az 100 alır en fazla 150 alır
dağcı Üstat 7 Mrt 2009 #7 keşke önce ben sorsaydım sana : hiç olmazsa bişey kazanmış olurdum beleşe iddeaya girmem de Upvote 0 Downvote