Ben tam olarak anlayamadım.
Şimdi erkekler bayanlara bişey içmeye gidelim dediğinde, bayanlar şekildeki ayakkabı kıyafet vs mi düşünüyor. Ama neden düşünüyorlarki kıyafetleri onu anlayamadım
Bişey içmeye gidelim mi dediklerinde ya gerçekten bişey içerler yada içeceğin içine ilaç atarlar ki bu türk filmlerinde oluyor daha çok ama her türlü içecek var işin içinde
Şimdi erkekler bayanlara bişey içmeye gidelim dediğinde, bayanlar şekildeki ayakkabı kıyafet vs mi düşünüyor. Ama neden düşünüyorlarki kıyafetleri onu anlayamadım
Bişey içmeye gidelim mi dediklerinde ya gerçekten bişey içerler yada içeceğin içine ilaç atarlar ki bu türk filmlerinde oluyor daha çok ama her türlü içecek var işin içinde
Gülüm benim bayan bu teklifi aldıgında o kadar sey düşünürki giysisi,makyajı yok saçı yok ayakkabısı ve sonra ne içecegine kadar düşünür daha gitmeden. Halbuki buna ne gerek vardır resme dikkat et bayagı bir ugras sarfediyor beylerde ise içmek filinin karşılıgı çay olarak görünüyor yani gerek duymuyor o kadar tefarruata
Şimdi iki mesajıda alıntı yapmim dedim.
Rüzgar ve ablam
Benim o durumda tek düşüneceğim belki bişeyler içmeyi kabul ederim ama içmem
Niye çünkü ilaç atılıp atılmama ihtimalini düşünürüm gerçekten yoksa resimdeki aşamaları düşünmem
her anne gibi taa çocukluğumdan beri annemin erkekler açısından uyarılarını dinlediğim için dikkat ediyorum