yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 25 Ags 2020 #1 sabah haberleri ile tanıdığım bu mert, cesur yürek adamın, meslekten kendi isteği ile ayrıldığına inanmak benim için oldukça zor. Upvote 2 Downvote
sabah haberleri ile tanıdığım bu mert, cesur yürek adamın, meslekten kendi isteği ile ayrıldığına inanmak benim için oldukça zor.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 25 Ags 2020 #3 Evet gercekten tarafsiz dogrulari sunuyordu
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 25 Ags 2020 #4 Ben de kendisini çok severdim özellikle haber sunarkenki yorumları oldukça iyiydi ama orada bulunması bazılarını sinirlendirmiş olabilir. Bu arada ayrılacağı henüz kesinlik kazanmış değil.
Ben de kendisini çok severdim özellikle haber sunarkenki yorumları oldukça iyiydi ama orada bulunması bazılarını sinirlendirmiş olabilir. Bu arada ayrılacağı henüz kesinlik kazanmış değil.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 25 Ags 2020 #5 sanirim gitmis kesinlikle tehtit ler ler ozamanda yapiliyordu sanirim iyice artmis bilmiyorum ne yalan konusayim cok üzüldüm bende
sanirim gitmis kesinlikle tehtit ler ler ozamanda yapiliyordu sanirim iyice artmis bilmiyorum ne yalan konusayim cok üzüldüm bende
Enda Neylersin!!! V.I.P 25 Ags 2020 #6 Çok sevdiğim ve sık sık kullandığım bir deyim var Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış