SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 10 Arl 2012 #1 Bir kişi düşünün ve sorulan sorulara cevap verin. Hayko CEPKİN ve Sabri'yi bildi. Ben başka bir şey demiyorum. Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
Bir kişi düşünün ve sorulan sorulara cevap verin. Hayko CEPKİN ve Sabri'yi bildi. Ben başka bir şey demiyorum. Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 10 Arl 2012 #8 -araz- dediki: bilemedi manyak mıdır nedir 75 soru sordu hala bilemedi): Genişletmek için tıklayın... Bir kez daha dene @-araz- bu sefer bilecek. Kulağını çektim onun. Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
-araz- dediki: bilemedi manyak mıdır nedir 75 soru sordu hala bilemedi): Genişletmek için tıklayın... Bir kez daha dene @-araz- bu sefer bilecek. Kulağını çektim onun.
-araz- EYVALLAH... V.I.P 10 Arl 2012 #9 SizinSesiniz dediki: Bir kez daha dene @-araz- bu sefer bilecek. Kulağını çektim onun. Genişletmek için tıklayın... yok yok bilemedi ilkinde kıraç dedim ikincisinde funda arar ama bilemedi Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
SizinSesiniz dediki: Bir kez daha dene @-araz- bu sefer bilecek. Kulağını çektim onun. Genişletmek için tıklayın... yok yok bilemedi ilkinde kıraç dedim ikincisinde funda arar ama bilemedi
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 10 Arl 2012 #10 -araz- dediki: yok yok bilemedi ilkinde kıraç dedim ikincisinde funda arar ama bilemedi Genişletmek için tıklayın... Tüü ben döveyim mi onu ?
-araz- dediki: yok yok bilemedi ilkinde kıraç dedim ikincisinde funda arar ama bilemedi Genişletmek için tıklayın... Tüü ben döveyim mi onu ?