çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 14 Nsn 2023 #3 evet 4 tabikide Upvote 0 Downvote
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 15 Nsn 2023 #4 Bende 4 dedim ama kardeşim -5 diyor İki farklı sonuç olunca buraya getirdim soruyu Ona göre parentezin içi 1 dışdaki eksi bu parantezi -1 yapıyor . Parentezin önünde de çarpı var diyor 5 çarpı -1 sonuç -5 diyor Upvote 0 Downvote
Bende 4 dedim ama kardeşim -5 diyor İki farklı sonuç olunca buraya getirdim soruyu Ona göre parentezin içi 1 dışdaki eksi bu parantezi -1 yapıyor . Parentezin önünde de çarpı var diyor 5 çarpı -1 sonuç -5 diyor
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 15 Nsn 2023 #5 Ahaha hesap makinasına yazdım soruyu 4 çıktı Upvote 0 Downvote
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 15 Nsn 2023 #6 işlemi nasıl yapıyorsunuz da o cevaplara ulaşiyorsunuz. İşte bunu. Açıklılayarak yazın Upvote 0 Downvote
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 16 Nsn 2023 #7 @nazeninBir bilmecem var çocuklar! Cerezforum Ailesi hep birlikte Haydi sor! Sor! @nazeninöss deki sorunun cevabi Acaba nedir, nedir? Cerezforum ailesi cevap öss sorunun cevabi dörtür @nazenin Dört Peki Cerez denince akla ne gelir / Cerezforum Ailesi Tamam, şimdi bulduk! / Her an cerezforumun adı gelir! / Aklimiza Upvote 0 Downvote
@nazeninBir bilmecem var çocuklar! Cerezforum Ailesi hep birlikte Haydi sor! Sor! @nazeninöss deki sorunun cevabi Acaba nedir, nedir? Cerezforum ailesi cevap öss sorunun cevabi dörtür @nazenin Dört Peki Cerez denince akla ne gelir / Cerezforum Ailesi Tamam, şimdi bulduk! / Her an cerezforumun adı gelir! / Aklimiza