sorumsuz Forum Onuru 21 Şbt 2009 #1 Siz tavukların bir yaşam öyküsü olmadığını mı düşünüyorsunuz yoksa. Çooook yanılıyorsunuz çookkk. Sizlere özenle hazırladığımız tavuğun hayat hikayesini traji komik bir anlatımla sunuyoruz. İyi seyirler forumdaşlar.
Siz tavukların bir yaşam öyküsü olmadığını mı düşünüyorsunuz yoksa. Çooook yanılıyorsunuz çookkk. Sizlere özenle hazırladığımız tavuğun hayat hikayesini traji komik bir anlatımla sunuyoruz. İyi seyirler forumdaşlar.
arzum Forum Tutkunu 28 Şbt 2009 #3 Solaryumda fazla kalırsa olacagı bu canısım: emeğine sağlık güzeldi.
sorumsuz Forum Onuru 28 Şbt 2009 #4 evet fazla kalmıs solaryumda ama yakısmıs begenmenize sevindim canısım
arzum Forum Tutkunu 1 Mrt 2009 #5 beyendim beyendim fevkaladenin fevkinde ama kış mevsiminde bu kadarda kararmak olmazki canısım ayarını tutturamamış
beyendim beyendim fevkaladenin fevkinde ama kış mevsiminde bu kadarda kararmak olmazki canısım ayarını tutturamamış
sorumsuz Forum Onuru 1 Mrt 2009 #6 evet biraz öyle olmuş solaryuma girenlerin sonuda böyle oluyo işte
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 6 Şbt 2022 #7 Civciv cikacak kus cikacak sonunda tavuk cikti ))