Bir üsttekinin avatarına yorum yap :D

avartarda resim kullnaılmasını doğru ve hoş bulmuyorum diyecem enesle kapışacaz iyisimi susayım :))

senin avatarına bakarak vardığım şonuç şu

kapalı bir kitap gibisin normalinden çok kişisel hayatta yanlızlığı seviyorsun.Evet arkadaş cevren var ama samimiyet fazla kurmayı sevmiyorsun daha çok özgürlüğünü arıyor gibisin.

benim içinse ben özel karakterleri ve hayali şeyleri sevmem kişiliğim favorimdir.

senin avatarına bakarak vardığım şonuç şu

kapalı bir kitap gibisin normalinden çok kişisel hayatta yanlızlığı seviyorsun.Evet arkadaş cevren var ama samimiyet fazla kurmayı sevmiyorsun daha çok özgürlüğünü arıyor gibisin.

benim içinse ben özel karakterleri ve hayali şeyleri sevmem kişiliğim favorimdir.

doğru tespitler..yalnızlığı seviyorum evet..herkesle yüz göz olmaktan hoşlanmıyorum seçici olmayı tercih ederim..kişiliğm favorimdir derken yine kendini beğenmişin gibi..:))

içten çok temiz kalp birisin bunu gözlerinden anlaya bilir herkez bakışların belli ediyor dostum.Yardımı yardımlaşmayı çok seven biri olduğunu duruşundan belli ediyorsun her eve lazımsın =RR

içten çok temiz kalp birisin bunu gözlerinden anlaya bilir herkez bakışların belli ediyor dostum.Yardımı yardımlaşmayı çok seven biri olduğunu duruşundan belli ediyorsun her eve lazımsın =RR
Teşekkür ederim :D Her evde benden olsa dünyada birsürü ben olurdu :D

artık berennin avatarlarına baktığımda avatar beğenemedeği geliyor aklıma karar veremiyorum :D

Geri