eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 16 Arl 2011 #1 Bagajı üzerinde otobüsler.. İzmir de deve kervanı..Yıl 1924 Radyoda jimnastik saati..Yıl 1944
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 16 Arl 2011 #2 Galata sokaklarında Kurban Bayramı..Yıl 1928 ayaküstü Buzlu bira..Yıl 1933 Ankara Buzlu Boğaz..Yıl 1929
Galata sokaklarında Kurban Bayramı..Yıl 1928 ayaküstü Buzlu bira..Yıl 1933 Ankara Buzlu Boğaz..Yıl 1929
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 16 Arl 2011 #3 Köy İmamı=Jimnastik Hocası..Yıl 1933 Modern İtfaiye..Yıl 1928 El radyoları..
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 27 Arl 2011 #5 Trt yıl bilmem kaç erkeklerin futboldan sonra ağzı açık seyrettiği tek spordu buz pateni..
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 27 Arl 2011 #7 sitem dediki: çok birşeyin değiştiğide söylenilemez Genişletmek için tıklayın... Olur mu çok şey değişti..Artık sokaklar buz pateni yapacak gibi giyinip dolaşan hatun dolu ..Doyduk doyduk
sitem dediki: çok birşeyin değiştiğide söylenilemez Genişletmek için tıklayın... Olur mu çok şey değişti..Artık sokaklar buz pateni yapacak gibi giyinip dolaşan hatun dolu ..Doyduk doyduk
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 27 Arl 2011 #8 RUZG4R dediki: Olur mu çok şey değişti..Artık sokaklar buz pateni yapacak gibi giyinip dolaşan hatun dolu ..Doyduk doyduk Genişletmek için tıklayın... buna inanmak istiyorum ama hiç içimden gelmiyor
RUZG4R dediki: Olur mu çok şey değişti..Artık sokaklar buz pateni yapacak gibi giyinip dolaşan hatun dolu ..Doyduk doyduk Genişletmek için tıklayın... buna inanmak istiyorum ama hiç içimden gelmiyor
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 27 Arl 2011 #9 sitem dediki: buna inanmak istiyorum ama hiç içimden gelmiyor Genişletmek için tıklayın... inan inan gecen hafta annemin babamı dürtüp bak bak kız giymeyi unutmuş ve babamında bana ne dediği günden beri tecilledim bunu..
sitem dediki: buna inanmak istiyorum ama hiç içimden gelmiyor Genişletmek için tıklayın... inan inan gecen hafta annemin babamı dürtüp bak bak kız giymeyi unutmuş ve babamında bana ne dediği günden beri tecilledim bunu..