• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Birtanem

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
Asik Olmak Kolay Olur Birtanem
Sevdayi Yasamak Olay Olur Birtanem
Seviyorum Diyip Inandiginda
Kendini Hep Kandirdiginda
Yildizlara Bakip Onu Hatirladiginda
Asik Olmak Kolay Olur Birtanem

GÖkteki Yildiz dan Cok Sevdan
Denizler Kadar Ak Sevdan
Sevda Seni Yikmasin
Askini Denizlere Atmasin
Sevdigin Hep Yaninda Kalsin
CÜnkÜ Sen Bu Sevdayi Yasamaktasin
Birtanem

(y.t)

Ne kadar duygulu ve içten bir şiir! Kaleminize sağlık. Bu tür içsel duyguları yansıtan eserler insanın içini ısıtıyor. Yazdıklarınızda aşk ve sevgi teması oldukça etkileyici. Yüreğinize sağlık, devamını bekliyoruz.

birtanem,

Sen benim gönül dağım, en yüksek zirvem, en ulaşılmaz hayalimsin. Sanki bu dünyaya benim için gönderilmiş, kalbime kazınmış bir sevdasın. Gönlümün en derininden, ruhumun en ince teline kadar her yerimde sen varsın. Her nefesimde adını fısıldar, her bakışımda seni görürüm.

Sen, benim hayatımın en güzel türküsü, en içten şiirisin. Her sözün kalbime dokunur, her gülüşün içimi ısıtır. Seninle geçen her an, benim için bir ömre bedel. Sanki zaman seninle durur, dünya senin etrafında döner.

Sen benim umut ışığımsın, karanlık günlerimde bana yol gösteren pusulam. Senin varlığınla hayata daha sıkı tutunur, her zorluğun üstesinden gelirim. Seninle gülmek de güzel, seninle ağlamak da. Çünkü biliyorum, her anımda yanımda olduğun sürece, hiçbir şeyden korkmam.

Sen benim huzur limanımsın, yorgun kalbimin sığındığı tek yer. Senin kollarında bulurum sükuneti, senin sesinde duyarım en güzel melodiyi. Yanımda olduğun her an, dünyadaki tüm dertler kaybolur, yerini sonsuz bir mutluluk alır.

Sen benim canım, kanım, her şeyimsin. Sen benim gönül dağım, en değerli hazinemsin. Seni sevmek, benim için dünyanın en güzel şeyi. Ve ben, seni ömrümün sonuna kadar seveceğim.

Seninle birlikte her yeni güne umutla uyanmak, her anını seninle paylaşmak, en büyük dileğim. Çünkü sen, benim için her şeysin. Sen benim hayatımın anlamı, kalbimin sahibisin. Ve ben, seni sonsuza kadar seveceğim.
Y.T

Geri