Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için:
Giriş yapın veya üye olun.
SERVİSE HAZIRLANMASI Lezzetli, güzel bir bisküvi yapmak kadar, onu ikram etmek de çok önemlidir. Hazırlanan çeşitler önce göze, sonra damağa hitap-ederler. Bu bakımdan, hazırlanan çeşitleri göze hoş görünecek bir şekilde tabaklara dizmek, sonra ikram etmeye de, hazırlama kadar önem vermelidir.
Bisküvileri kayık servis tabaklarından ziyade, yuvarlak düz tabaklarda servis yapmak daha uygun olur. Bisküvileri tabağa yerleştirmeden önce, tabakların içine peçete veya özel kâğıtlardan koyup, onun üzerine bltkû vileri ya bir çeşit olarak veya hazırladığınız çeşitlerden karışık olarak zevkinize göre yerleştirip, ikram daha uygun olur.
Küçük, ayrı ayrı tabaklarda ikram pek doğru değildir. Bisküviler yuvarlak büyük tabakta daha göze hoş görünür. Özenle yapılan ikramlarda dostlarınızda iyi etkiler bırakır.
Bisküvileri tabağa yerleştirmeden önce, yananları, şekli bozulanları ayırıp, iyilerini ikram daha uygun olur.
Az sayıdaki bir misafir için böyle ikram yapılır. Çok sayıdaki misafir için masada ikram daha doğru olur.
Hazırladığınız çeşitleri masaya getirip, ya orada oturarak veya ayakta misafirleri ağırlamak daha az zaman ve enerji harcanmasına sebep olur.