Gizemli Cadi Forum Gururu 8 Nsn 2010 #2 Nuray kalmadı ..şu anda..; foruma seslenmek istediniz herhalde eliniz sürtçtü...hosgeldiniz...
Gizemli Cadi Forum Gururu 8 Nsn 2010 #4 SaGo74 dediki: vayyy en süper özel üyeee ) bn özel üye nurayımı isdiom ) şimdi burdaydı Genişletmek için tıklayın... Öyle olsun bakalım CİVCİV.
SaGo74 dediki: vayyy en süper özel üyeee ) bn özel üye nurayımı isdiom ) şimdi burdaydı Genişletmek için tıklayın... Öyle olsun bakalım CİVCİV.
Gizemli Cadi Forum Gururu 8 Nsn 2010 #6 SaGo74 dediki: Aşağılanıyorum galiba burdaa :O yoksa bnmi yalış anlıyorum Genişletmek için tıklayın... Hepimiz o yollardan geçtik...Çalış seninde olur olarak algılamalısın.. Bizde bir zamanlar birer civcivdik...
SaGo74 dediki: Aşağılanıyorum galiba burdaa :O yoksa bnmi yalış anlıyorum Genişletmek için tıklayın... Hepimiz o yollardan geçtik...Çalış seninde olur olarak algılamalısın.. Bizde bir zamanlar birer civcivdik...
patik Özel Üye Özel üye 8 Nsn 2010 #7 Nuray dışında kimseyi istemiyorsun ama biz yine de hoşgeldin diyelim.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 8 Nsn 2010 #8 Ne aşağılaması olurmu öyle şey Hoşgeldin sefalardan getirdin güzel vakit geçirirsin umarım