bölüm istekleri

Mavi Gül

ѕση_¢ıqℓıк
Özel üye
merhaba her ne kadar uzun bi süredir forumdan kopmış eskimiş püskümüş bi üyeside olsam :D bi ricam olacaktı. forumumuz gün geçtikçe büyüyor gelişiyor tabi ama memurların sesi ve işçilerin sesi diye bir bölüm paylassak orada memur işçi hakları son gelişmeler üzerine başlıklar paylaşabiliriz üzücü iş kazaları üzerine patronların çakallıklarına karsı işçi kardeşlerimizi uyaran yazılar kanun altına saklanmış maddeleri paylaşabiliriz.

Bu konudaki kisisel fikirler ipin ucunun kacmasina neden olabilir ancak sendikalarin resmi aciklamalarina yer verebiliriz. Olaylar kisisellestiginde sert karsi fikirlerde gundeme gelir. Arti sitemizle ilgilenen resmi bir avukatimizda yok. Her ne kadar icerikten yazan sorumludur desekte icerige izin verildigi icin ilk muhatap benim :)

bir tartışma bölümü değil yasal hakların paylaşıldığı bir bölüm olarak düşünülmüştü. son gelen kanunlarla işçi ve memur haklarında büyük değişiklikler oldu olumlu ve olumsuz yönde bilgilendirme amaçlı düşünmüştüm :) yani ana tema kahrolsun patronlar değilde işçi hakları olacaktır :)

bir tartışma bölümü değil yasal hakların paylaşıldığı bir bölüm olarak düşünülmüştü. son gelen kanunlarla işçi ve memur haklarında büyük değişiklikler oldu olumlu ve olumsuz yönde bilgilendirme amaçlı düşünmüştüm :) yani ana tema kahrolsun patronlar değilde işçi hakları olacaktır :)
Yasal haklar forumda elbette paylaşılabilir. @Çağlayağmur 'un belirttiği gibi hukuk bölümünde yasalaşmış ya da kanun hükmündeki kararname olan hakların paylaşımında hiçbir sakınca yok.

Son düzenleme:
Geri