BeReNN Alyam? Özel üye 17 Ock 2012 #1 Kış mevsiminin vazgeçilmezi bot ve çizmeler. Ben de düşündüm ki bot veya çizme seçiminde sizlere yardımcı olmak için birkaç resim eklemem gerekiyor
Kış mevsiminin vazgeçilmezi bot ve çizmeler. Ben de düşündüm ki bot veya çizme seçiminde sizlere yardımcı olmak için birkaç resim eklemem gerekiyor
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Ock 2012 #2 Bana artık hiçbir güç topuklu çizme yada bot aldıramaz Geçende gittim öğrenci botu gibi bot aldım düz taban çok rahatlar =RR
Bana artık hiçbir güç topuklu çizme yada bot aldıramaz Geçende gittim öğrenci botu gibi bot aldım düz taban çok rahatlar =RR
BeReNN Alyam? Özel üye 17 Ock 2012 #3 Ben 4 yıldır düz hatta dümdüz bir bot giyiyorum asla topuklu giymem özel günler dışında
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 18 Ock 2012 #5 eskidenmiş düz devri bundan sonra topuksuz hiç bişi almam...
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 18 Ock 2012 #7 Bayan ayağında düşününce hepsini abartıdan uzak ve başarılı tasarımlar olarak gördüm
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 18 Ock 2012 #8 bu arada dost boşa düşman ayaga bakarmıs..bas güzel olsunda ayak önemsiz