Böyle hıza şahit oldunuz mu?

jeriko

Özel Üye
Özel üye
Bu hızda downloadı ne duymuş nede şahit olmuştum.Bizzat kendi bilgisayarımda yaşadığım bir olay.Gözlerime inanamadım.7 mblık dosya 1 saniyede indi. Kanıtı aşağıda.

hiz.webp

Hocam download linkini bağlantı türünüzü alabilir miyim?. Gerçekten güzel bir görüntü. Tabii hangi bağlantı tarifesini kullandığınız önemli. Örneğin ben 1 Mbps Adsl kullanıyorum. Teste göre sonuçlarım aşağıda. 1 saniyede 107 Kb download yapabiliyormuşum. Tabii bu testi yaparken başka işlemlerde yaptığım için biraz düşük. 160-170 kb e çıkabilir.

Eklediğiniz resmi de indirip resim üzerinde değişiklik yapılıp yapılmadığını da kontrol ettim ama yokmuş veya ben göremedim :)

32 Mbps bağlantıyla yakın sonuç elde edilir sanırım. Kaba bir hesapla 1 saniyede 5-6 Mb dosya indirmek mümkün.

Bağlantı hız testi yapmak isteyenler sitesini ziyaret edebilir.

Resimde kesinlikle bir oynama söz konusu değil zaten bu çok anlamsız olurdu.
Ben bu olayı işyerimdeki bilgisayarımda yaşadım.Bildiğim kadarıyla tarife 1024 limitsiz.Daha önce bir arkadaşda 4 mblık dosyayı 1 saniyede indirmişti.Fakat Benimkisi olayın üstüne tuz biber oldu.Tabi bu herzaman karşılaştığımız bir olay değil.Son zamanlarda bu tip extreme durumlar söz konusu. ne gelince firefoxu indiriyordum.

Geri