-araz- EYVALLAH... V.I.P 1 Şbt 2012 #2 ben yatmam bu yorganın ıcınde yatarken dayanamayıp okumaya çalışırım gözüm ağrır sonra kıyamam gözleerime
ben yatmam bu yorganın ıcınde yatarken dayanamayıp okumaya çalışırım gözüm ağrır sonra kıyamam gözleerime
Suskun V.I.P V.I.P 1 Şbt 2012 #3 Serisi varmı tek kitapmı bu Çağla böyle bir yorgan olursa ne yazıyor diye uyuyamamda
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 1 Şbt 2012 #4 Biz okumayı seven ve meraklı insanlarız Bu yorgan bizi uyutmaz gece
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 1 Şbt 2012 #6 Suskun dediki: Serisi varmı tek kitapmı bu Çağla böyle bir yorgan olursa ne yazıyor diye uyuyamamda Genişletmek için tıklayın... Araştırma yapmadım ama bende bu yorganla uyuyamam ama uykusuz gecelerde hiç fena olmazdı
Suskun dediki: Serisi varmı tek kitapmı bu Çağla böyle bir yorgan olursa ne yazıyor diye uyuyamamda Genişletmek için tıklayın... Araştırma yapmadım ama bende bu yorganla uyuyamam ama uykusuz gecelerde hiç fena olmazdı
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 1 Şbt 2012 #8 Uykusuz gecelere hazır olun. Akıllıca bir tasarım. İki iş birden görüyor.(Hem yorgan, hem kitap) Ama, uykusuz bırakacağı kesin. (uykusu olmayanlar için ideal)
Uykusuz gecelere hazır olun. Akıllıca bir tasarım. İki iş birden görüyor.(Hem yorgan, hem kitap) Ama, uykusuz bırakacağı kesin. (uykusu olmayanlar için ideal)