YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 13 Ock 2013 #1 25.000 kazanmak için küçük bir dikkat yetecek. (Yönetim grubu katılamaz ! ) 99.999 üye sayısının ekran görüntüsünü alıp bu konu altına koyan ilk üyemize 25.000 veriyoruz Muhtemelen bu akşam ekran görüntüsü yakalanabilir Örnek: Şu an 99.971'deyiz.
25.000 kazanmak için küçük bir dikkat yetecek. (Yönetim grubu katılamaz ! ) 99.999 üye sayısının ekran görüntüsünü alıp bu konu altına koyan ilk üyemize 25.000 veriyoruz Muhtemelen bu akşam ekran görüntüsü yakalanabilir Örnek: Şu an 99.971'deyiz.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 13 Ock 2013 #4 @YoRuMSuZ yaaaaaaaaaaaaaa Bi kaç gündür 100.000 üye olmasını bekliyorum biliyorsun takip ediyordum sürekli kutlama konusu açıcaktım niye söyledin Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
@YoRuMSuZ yaaaaaaaaaaaaaa Bi kaç gündür 100.000 üye olmasını bekliyorum biliyorsun takip ediyordum sürekli kutlama konusu açıcaktım niye söyledin
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 13 Ock 2013 #6 ZeyNoO dediki: @YoRuMSuZ yaaaaaaaaaaaaaa Bi kaç gündür 100.000 üye olmasını bekliyorum biliyorsun takip ediyordum sürekli kutlama konusu açıcaktım niye söyledin Genişletmek için tıklayın... zeynom bnde uzun zamndir takip ediyordum... Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
ZeyNoO dediki: @YoRuMSuZ yaaaaaaaaaaaaaa Bi kaç gündür 100.000 üye olmasını bekliyorum biliyorsun takip ediyordum sürekli kutlama konusu açıcaktım niye söyledin Genişletmek için tıklayın... zeynom bnde uzun zamndir takip ediyordum...
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 13 Ock 2013 #7 O sayıyı bende bekliyordum Bu arada ödülde hiç fena değilmiş .
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 13 Ock 2013 #10 EchelonnxxL dediki: Nereden bakacağız ?? Genişletmek için tıklayın... Anasayfanın en altında aşağıdaki gibi bir görüntü alınacak.
EchelonnxxL dediki: Nereden bakacağız ?? Genişletmek için tıklayın... Anasayfanın en altında aşağıdaki gibi bir görüntü alınacak.