Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Ziyaretçi. "Hoşgeldin sonbahar " konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...
Sanırım formun başka biryerlerinde bu fotoğraf vardı.Böyle bir balığın olabileceğine inanmak güç.Çünkü balık oldukca sert duruyo.Denizde rahat hareket edebilmesi için yumuşak ve kıvrak olmalı diye düşünüyorum.Ayrıca denizde suyun arasından rahatca sıyrılabilmesi için ağzının sivri olması gerek.Bir de kafa tarafı fazla ağır gibi duruyo sanki.Suda dengeli hareket edemeyecektir.
Benim bu konu hakkında eğitimim yok.Lakin gözlemlerim böyle.Böyle bir balık olabilirde olmayabilirde.
Sanırım formun başka biryerlerinde bu fotoğraf vardı.Böyle bir balığın olabileceğine inanmak güç.Çünkü balık oldukca sert duruyo.Denizde rahat hareket edebilmesi için yumuşak ve kıvrak olmalı diye düşünüyorum.Ayrıca denizde suyun arasından rahatca sıyrılabilmesi için ağzının sivri olması gerek.Bir de kafa tarafı fazla ağır gibi duruyo sanki.Suda dengeli hareket edemeyecektir.
Benim bu konu hakkında eğitimim yok.Lakin gözlemlerim böyle.Böyle bir balık olabilirde olmayabilirde.
Eğitimin olmamasına rağmen mantık yürütmen harika merakettim
Kezman. Forum kurallarına mesajın tamamını büyük harfle yazmanın anlamı açık dille açıklanmıştı ve bu yüzden yasaklanmıştı. Lütfen paylaşımlardan önce forum kurallarına bir göz atalım.
ok bidakakine KÜÇÜK harflerle yazarım kusura bakmayınnnn
evet fotoyu üyesi olduğum başka bi formdan aldım zaten alıntıdır diye yazmıştım
dediklerinde doğruluk ayı olabilir ama zaten taza bi balığada benzemiyor güneşte dura dura kurumuş bi balığa benziyor balıksa eğer
birde diyelimki karada yaşadığını farzedelim nasıl ilerlicek bu hayvanın bacağı falanda yokki kuyruğu balık gibi yüzgeçleride var sırtında diken de var