yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 8 Ksm 2023 #1 Türkçede en Uzun olan bu cümleyi kim bir defada okuyacakBen bunu 4,,5 kişiye okuttum ama Okuyamadılar Bakim sizler okuya bilecekmisiniz muvaffakiyetsizleştiricileştiriveremeyebileceklerimizdenmişsinizcesine
Türkçede en Uzun olan bu cümleyi kim bir defada okuyacakBen bunu 4,,5 kişiye okuttum ama Okuyamadılar Bakim sizler okuya bilecekmisiniz muvaffakiyetsizleştiricileştiriveremeyebileceklerimizdenmişsinizcesine
oezlem1999 Karşımda tebessüm eden herkesi kendim gibi sandım. Özel üye 10 Ksm 2023 #2 Ben okudum Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 10 Ksm 2023 #3 oezlem1999 dediki: Ben okudum Genişletmek için tıklayın... Ben de okudum ama anlam bir noktadan sonra dağıldı Upvote 0 Downvote
oezlem1999 dediki: Ben okudum Genişletmek için tıklayın... Ben de okudum ama anlam bir noktadan sonra dağıldı
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 10 Ksm 2023 #4 İçimden okuması güzel de sesli okuyunca arapça konuşuyo gibi oluyor Upvote 0 Downvote
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 10 Ksm 2023 #6 Okunuyor ama sesli olunca dilin dolaşiyor Upvote 0 Downvote
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 10 Ksm 2023 #7 Dilim çözülünce bir daha denerim Upvote 0 Downvote