yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 19 Arl 2022 #1 Evet evet yanlis görmediniz bügün günlerden merakettim günü Cerezforumun Merakli aile ferdi Nin Doğum günü bügün@merakettim,in Her yeni yaşında mutluluğa uçarak ulaşmanı, geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Son düzenleme: 21 Arl 2022
Evet evet yanlis görmediniz bügün günlerden merakettim günü Cerezforumun Merakli aile ferdi Nin Doğum günü bügün@merakettim,in Her yeni yaşında mutluluğa uçarak ulaşmanı, geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum.
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 19 Arl 2022 #2 Çivisi çıkmış dünyada kıyıda köşede kalmış bütün mutluluk huzur seni bulsun doğum günün kutlu olsun
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 20 Arl 2022 #4 İyiki doğdun @merakettim yeni yaşın sana hayallerinde olanı getirsin inşallah sağlıkla huzurla nice yaşlara
İyiki doğdun @merakettim yeni yaşın sana hayallerinde olanı getirsin inşallah sağlıkla huzurla nice yaşlara
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 20 Arl 2022 #5 Doğum günün kutlu en kötü günün bu gün gibi olsun. Nice mutlu senelere çıkman temennisi ile
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 20 Arl 2022 #6 @merakettim @merakettim
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 20 Arl 2022 #7 Aman Yarabbi. Ben bunu görmemiştim. Hepinize içten ve güzel dileklerinizden ötürü teşekkür ederim. Nasıl da yakaladınız öyle. Çok şaşırdım. Yaşlanıyoruz hocam bak 35 olmuşum. Hey gidi goca dünya. Ne diyeceğimi de bilemedim bak.
Aman Yarabbi. Ben bunu görmemiştim. Hepinize içten ve güzel dileklerinizden ötürü teşekkür ederim. Nasıl da yakaladınız öyle. Çok şaşırdım. Yaşlanıyoruz hocam bak 35 olmuşum. Hey gidi goca dünya. Ne diyeceğimi de bilemedim bak.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 20 Arl 2022 #8 Nice mutlu yıllar dilerim, her geçen yılın bir öncekinden daha mutlu daha başarılı geçsin inşallah.
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 21 Arl 2022 #9 Nice seneler dilerim..