CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 29 Eyl 2021 #1 Harf alabilirsiniz, söylediğiniz harf varsa tekrar tekrar harf alabilir veya tahmin yapabilirsiniz. Ancak söylediğiniz harf yoksa veya tahmin yanlış ise başka bir rakibin harf söylemesi veya tahmin yapması bekleniyor. Sesli harf talebinde bulunamıyoruz...
Harf alabilirsiniz, söylediğiniz harf varsa tekrar tekrar harf alabilir veya tahmin yapabilirsiniz. Ancak söylediğiniz harf yoksa veya tahmin yanlış ise başka bir rakibin harf söylemesi veya tahmin yapması bekleniyor. Sesli harf talebinde bulunamıyoruz...
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 29 Eyl 2021 #3 Ne oluyor şimdi bekliyecem mi ben harf söylemek için Upvote 0 Downvote
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 29 Eyl 2021 #4 KuMRu dediki: Ne oluyor şimdi bekliyecem mi ben harf söylemek için Genişletmek için tıklayın... Sende söyliyeceksin, bekleme yapma devam et ahaha Upvote 0 Downvote
KuMRu dediki: Ne oluyor şimdi bekliyecem mi ben harf söylemek için Genişletmek için tıklayın... Sende söyliyeceksin, bekleme yapma devam et ahaha
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 29 Eyl 2021 #5 GüLüCüKツ dediki: B harfi alabilir miyim? Genişletmek için tıklayın... 1 tane var Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 29 Eyl 2021 #9 violeta dediki: M harfi? Genişletmek için tıklayın... Maalesef bu harfte yok Upvote 0 Downvote