Celal28- Forum Gururu 4 Mys 2007 #1 Kendime hakim olamıyorum, sürekli esip gürlüyorum. Artık bunun psikolojik sorun haline gelmesinden korkuyorum. Lütfen bana bir tavsiye ver, artık kendim kendime baş edemiyorum.
Kendime hakim olamıyorum, sürekli esip gürlüyorum. Artık bunun psikolojik sorun haline gelmesinden korkuyorum. Lütfen bana bir tavsiye ver, artık kendim kendime baş edemiyorum.
Celal28- Forum Gururu 5 Mys 2007 #3 yani baksana en sonunda şaşkın şaşkın bakıyordu izlerken gülmekten yerlere yattım
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 6 Mys 2007 #5 ) Tr de polis bunu görse 240 ytl : ceza yazardi ))))))))))))) Yada 20 ytl bahsis alir cezayi göz ardi ederdi )) Aslinda bu bir yorum degil gercek yasanmis birsey yazdigim
) Tr de polis bunu görse 240 ytl : ceza yazardi ))))))))))))) Yada 20 ytl bahsis alir cezayi göz ardi ederdi )) Aslinda bu bir yorum degil gercek yasanmis birsey yazdigim
D devrialem Üyecik 11 Mys 2007 #8 ben bunu kesinlikle hic bir zaman yapmam bunu yapan cakallar var türkiyede bunlar toplumu kücük düsürüyorlar...
ben bunu kesinlikle hic bir zaman yapmam bunu yapan cakallar var türkiyede bunlar toplumu kücük düsürüyorlar...
blackcrown Aktif 17 Mys 2007 #9 devrialem dediki: ben bunu kesinlikle hic bir zaman yapmam bunu yapan cakallar var türkiyede bunlar toplumu kücük düsürüyorlar... Genişletmek için tıklayın... ne demek istediğini şahsen anlayamadım. bu bir reklam arkadaşlar.
devrialem dediki: ben bunu kesinlikle hic bir zaman yapmam bunu yapan cakallar var türkiyede bunlar toplumu kücük düsürüyorlar... Genişletmek için tıklayın... ne demek istediğini şahsen anlayamadım. bu bir reklam arkadaşlar.