Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 17 Ags 2012 #7 sinovax dediki: Bu siz bağyanlara bir hakarett Genişletmek için tıklayın... bilmiyorum ama beyler içinde tasarlanıyormuş. bayan yazacaktın sanırım klavye hatası oldu
sinovax dediki: Bu siz bağyanlara bir hakarett Genişletmek için tıklayın... bilmiyorum ama beyler içinde tasarlanıyormuş. bayan yazacaktın sanırım klavye hatası oldu
sinovax Katılımcı 17 Ags 2012 #8 Çağlayağmur dediki: bilmiyorum ama beyler içinde tasarlanıyormuş. bayan yazacaktın sanırım klavye hatası oldu Genişletmek için tıklayın... yok yok bayan kelimesine bu aralar bi antipatik bakıyorsunuz ya bende gıcıklık olsun diye araya ğ koyarak söylüyorum
Çağlayağmur dediki: bilmiyorum ama beyler içinde tasarlanıyormuş. bayan yazacaktın sanırım klavye hatası oldu Genişletmek için tıklayın... yok yok bayan kelimesine bu aralar bi antipatik bakıyorsunuz ya bende gıcıklık olsun diye araya ğ koyarak söylüyorum
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 17 Ags 2012 #9 sinovax dediki: yok yok bayan kelimesine bu aralar bi antipatik bakıyorsunuz ya bende gıcıklık olsun diye araya ğ koyarak söylüyorum Genişletmek için tıklayın... neden antipatik bakıyoruz? yok yok sen yinede güzel türkçemizden vazgeçme
sinovax dediki: yok yok bayan kelimesine bu aralar bi antipatik bakıyorsunuz ya bende gıcıklık olsun diye araya ğ koyarak söylüyorum Genişletmek için tıklayın... neden antipatik bakıyoruz? yok yok sen yinede güzel türkçemizden vazgeçme
sinovax Katılımcı 17 Ags 2012 #10 Çağlayağmur dediki: neden antipatik bakıyoruz? yok yok sen yinede güzel türkçemizden vazgeçme Genişletmek için tıklayın... bayan dediğinde biz bayıyo muyuz cevabını sen almıyorsun tabi tamam tamam afedersiniz efendim .d
Çağlayağmur dediki: neden antipatik bakıyoruz? yok yok sen yinede güzel türkçemizden vazgeçme Genişletmek için tıklayın... bayan dediğinde biz bayıyo muyuz cevabını sen almıyorsun tabi tamam tamam afedersiniz efendim .d