iLk_NuR Üstat 4 Eyl 2008 #1 Aşağıdaki resim herkese farklı çağrışım yapabilir ya da herkes farklı yorumlayabilir. Bakalım bizim üyelerimiz nasıl yorumlayacak bu resmi. Yorumlarınızı bekliyorum.
Aşağıdaki resim herkese farklı çağrışım yapabilir ya da herkes farklı yorumlayabilir. Bakalım bizim üyelerimiz nasıl yorumlayacak bu resmi. Yorumlarınızı bekliyorum.
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 4 Eyl 2008 #2 Biraz saçma ama "parmağı kopmuş birinin parmağunun üst derisini içten küçük bir cüce yalıyor"
iLk_NuR Üstat 4 Eyl 2008 #3 sen duyguLarını aldırdın gaLiba Yada oruçsan açLık Başınada vurmuş oLabiLiR
iLk_NuR Üstat 4 Eyl 2008 #5 resimde parmağa gülün dikeni batmış ve kanıyo ama buna rağmen yarabandı gülün dikeniyle birlikte sarılmış parmağa
resimde parmağa gülün dikeni batmış ve kanıyo ama buna rağmen yarabandı gülün dikeniyle birlikte sarılmış parmağa
kelebek -ütopik- V.I.P 4 Eyl 2008 #6 Evet ya gülmüş o, onu birşeye benzetememiştim valla açlık sanırım Güzel resim
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 4 Eyl 2008 #7 Ben bişeye benzetemedim vallahi ya da başıma vurdu oruç