T TaHa Aktif 24 Ksm 2006 #1 O kadar çok resim vardı ki hepsine tek tek bakıpta forumda var mı yok mu diye araştıramadım. Şayet forumda varsa daha önce eklenmişse ekleyen arkadaştan şimdiden özür diliyorum. Resimde söylenenleri tek tek yapın. Şaşıracaksınız!!!
O kadar çok resim vardı ki hepsine tek tek bakıpta forumda var mı yok mu diye araştıramadım. Şayet forumda varsa daha önce eklenmişse ekleyen arkadaştan şimdiden özür diliyorum. Resimde söylenenleri tek tek yapın. Şaşıracaksınız!!!
kelebek -ütopik- V.I.P 24 Ksm 2006 #4 Ben o odaklanma işini beceremiyorum yaa Canım sıkılıyor bakamıyorum 30 saniye
T TaHa Aktif 24 Ksm 2006 #5 ben Atam ı gördüm.Gözünü hafif açtığında da ay işareti gibi bişey geliyor
rehber85 Özel Üye Özel üye 29 Ock 2007 #6 henüz okudum bu yazıyı harbi ATATÜRKü gördüm. Algı adına çok ilginç.Teşekkürler
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 29 Ock 2007 #7 Teşekkürler TaHa(karizmatik erkeğim benim).Ben imam çıkacağını tahmin ediyordum
Stewie Katılımcı 29 Ock 2007 #8 İlginç bir resim...Zaten başta da bakınca ona benziyor...Teşekkürler paylaşım için.