Bunları yapmadan ölme

jeriko

Özel Üye
Özel üye
Arkadaşlar ben sadece aracıyım.Anlayacağınız alıntı.Aşağıdakileri yapmadan ölmeyin diyorlar.Fakat aralarında bazıları var ki ne kendim yaparım nede size tavsiye ederim.Hangileri olduğunu tahmin edersiniz.Yinede karar sizin.:D

- Yağmurlu havada taksi durdurn,şöföre saati sorun ve kapıyı kapatıp yürümeye devam edin.
- En sevdiğiniz şarkıyı,yanlış bildiğiniz bölümlerine aldırmadan,avaz avaz bağırarak söyleyin.
- Film çıkışında bir sonraki matineye gireceklerin duyacağı bir şekilde filmin sonunu söyleyin.
- Tommiks arasına ders kitabı koyun.
- Süper markette market arabasını ağzına kadar doldurup,arabayı çaktırmadan bi köşede bırakarak hiçbirşey almadan dışarı çıkın.
- Atlıkarıncada altılı ganyan kuponu doldurun.
- Piknikte çizgili pijama giyip futbol oynayın.
- Henüz okumadığınız günlük gazetenin üzerinde ayakkabı boyayın.
- Otobüste bi çocuğa yer verin.
- Aynı filme 12 kere gidin.
- Hergün yürüdüğünüz yoldan eve dönerken yolun yarısında eve kaç adım kaldığını tahmin etmeye çalışın.Sonrada adımlarınızı saymaya başlayın.
- En sevmediğiniz yemekten 3 tabak yiyin.
- Pizzacıda lahmacun isteyin.
- Mısır yiyin,incir yiyin,üstüne soğuk su için,taşa oturun.Sonrada otobüsle şehirlerarası yolculuğa çıkın.
- Beyin fırtınası yapın.
- Tezata düşün.
- Derbi maçında rakip takım taraftarları arasında çaktırmadan maçı seyredin.
- Ters yola girin.
- Aşağıya doğru inen yürüyen merdivenden yukarıya doğru mehter yürüyüşüyle çıkmaya çalışın.
- Göbek adınızı değiştirin.
- Yolda yürüken "Pardon,saatiniz varmı?" diye sorana "var" diye cevap verip yürümeye devam edin.
- Dedektif tutup modayı takip ettirin.
- Ağzınızla kuş üzümü tutun.
- Sıcak çayı parmağınızla karıştırın.
- balkona cıkıp herhangi birisinin kafasina portakal atın
- Uludağ da herhangi bir tepenin uzerinden kendinizi asagi birakin

En sevdiğiniz şarkıyı,yanlış bildiğiniz bölümlerine aldırmadan,avaz avaz bağırarak söyleyin.
- Film çıkışında bir sonraki matineye gireceklerin duyacağı bir şekilde filmin sonunu söyleyin.
- Henüz okumadığınız günlük gazetenin üzerinde ayakkabı boyayın.
Hergün yürüdüğünüz yoldan eve dönerken yolun yarısında eve kaç adım kaldığını tahmin etmeye çalışın.Sonrada adımlarınızı saymaya başlayın.

bunları yaptım yapmam gerken pek bişe kalmamış:P:D

- En sevdiğiniz şarkıyı,yanlış bildiğiniz bölümlerine aldırmadan,avaz avaz bağırarak söyleyin.
- Hergün yürüdüğünüz yoldan eve dönerken yolun yarısında eve kaç adım kaldığını tahmin etmeye çalışın.Sonrada adımlarınızı saymaya başlayın.

bunları yaptım:)

- Aşağıya doğru inen yürüyen merdivenden yukarıya doğru mehter yürüyüşüyle çıkmaya çalışın.
bu ve buna benzer seyleri yapanlar zaten ölmüs sayılır:)

Geri