felsefe_mi ...!... Özel üye 9 Arl 2012 #3 Çok salak birşeydi yaa. Bebeği yedirip yedirip patlatıyordum
felsefe_mi ...!... Özel üye 9 Arl 2012 #5 Aa doğru bir de o vardı. Paso gezdiriyordum bebeği tık yok. İkide bir atta atta Az otur uyu be bebek
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 9 Arl 2012 #6 Psikolojimi Bozmuştu Şimdilerde Deliysem Eğer Hep Onun Yüzünden
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 9 Arl 2012 #8 hatırlıyorum.. ilk başlarda çekici geldi ama.. hiç başedemedim bununla.. direk arkadaşıma devrettim.. o ikimizin yerine delirdi.. ben seyrettim..
hatırlıyorum.. ilk başlarda çekici geldi ama.. hiç başedemedim bununla.. direk arkadaşıma devrettim.. o ikimizin yerine delirdi.. ben seyrettim..
P Papatya V.I.P V.I.P 10 Arl 2012 #9 Çok tatlı bir şey bu sanal bebek. Bulursam almayı düşünüyorum. is:
-araz- EYVALLAH... V.I.P 10 Arl 2012 #10 ahh ahh sanal bebek annem alsın diye az mı ağladım az mı besledim büyüttüm onu karnını doyurdumıo naptı öldünankör bebek
ahh ahh sanal bebek annem alsın diye az mı ağladım az mı besledim büyüttüm onu karnını doyurdumıo naptı öldünankör bebek