Bunun cezasi ne kadar ???

herkez kendinden sorumludur illa başlarını örtüyor diye kişiye fetva vermek gerekmez bence hepimizin bir günahı var en azından kimimiz alkol alır kimimiz riya yada dedikodu eder ben baskalarının günahlarını eleştirmeyi doğru bulmuyorum tamam ibadet başörtüsünden ibaret değil ama kim dört dörtlük müslüman içimizde :) şayet öle olsak cehennem nie olsun orayada odun lazım ;)

Allah her insanı yaptıkları ile yargılar.. Niyete bağlıdır bazı iyiliklerde kötülüklerde.. şimdi bu kişinin başını örtmesi başka taraflarının kendi ihmali üzerine bu denli ortalığa çıkması yine onun hatasıdır.. Nice resimler koyuluyor internet ortamına başı örtülü insanlar hakkında, yanlız özel hataları genele yaymamak önemli olan.. Bu herkes için böyle olmalıdır.. üzüldüm yinede, yazık olmuş..

Yani açıklık kapalılık olayına hiiiiç girmek istemem amaaaaa :)
Şuan kapalı olanların bir çoğuda zaten bir garip.
Beyaz pantol içine renkli iç çamaşır giyip kafayı kapıyorlar
Ben bu işten hiç birşey anlamıyorum...
Resim anlatıyor :)

Dediğim gibi.. özeli genele yaymayalım.. şuan ki kapalılar derken bütün başı örtülü insanları bu kapsam içerisine almandan ben üzüntü duyuyorum.. bu kişi yada o kişi herkes bu gibi yada o gibi değil..

Dediğim gibi.. özeli genele yaymayalım.. şuan ki kapalılar derken bütün başı örtülü insanları bu kapsam içerisine almandan ben üzüntü duyuyorum.. bu kişi yada o kişi herkes bu gibi yada o gibi değil..

Birçoğu demiştim zaten.
Benim gördüklerim öyle. Herkes için birşey diyemem. Gördüklerimnden yola çıkıyorum ve evet bir çoğu

Belki de yaşadığımız yerlerin farklı olmasından kaynaklanıyor.. bu bir çoğu dediğin şey..ben görmüyorum mesela.. neyse bakalım senin gördüklerini de Allah ıslah etsin o zaman :)

başörtülüler hata yapamaz günah işleyemez diye bir kuralı kim koydu ben onu anlamıyorum başı örtenler insan değilmi günah işleyemezlermi başörtülü kız mini etek giymiş toplumca taşlayalım yada aa dar kot giymiş düşük bel giymiş beli açılmış kısa kollu giymiş...vs. onlarında günah işleme hakkı olmalı bence :D kişi kendi inancından sorumludur aynaya bakıp şu soruyu sormak lazım bugün allah için ne yaptın aksam teraziniz sizi ne kadar günahsız buluyor önemli olan bence o hepimiz bi yere kadar ibadetimizi yapıyoruz ama insanız yanlış yapabiliriz

İnsanların özgürlükleri ait oldukları sınıfa göre az/çok olabiliyor. Gönül isterdi ki özgürlükler eşit olsun. Karalama kampanyalarına ve tüm metnin içinden cımbızla çekilen sözcüklere/tümcelere karşıyım.

Geri