Burçlara Göre Sanatçı Seçimi

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
Not aslinda üyeleri Etiketlemistim geri cikardim siz kendi burcunza göre yorumlayin :)))

Koç Burcu (Ateş Elementi, Hızlı ve Atılgan)

• Sevdiği Sanatçı: Tarkan (Çünkü o da enerjik ve herkesi coşturuyor, tıpkı Koçlar gibi!)
  • Sevdiği Şarkı Sözü (Komik Yorum): "Şıkıdım şıkıdım, ah bir de kımıldan, oyna bakalım!" (Koç burcu üyesi, bir tartışmada bile "Hadi bakalım, görelim kim daha iyi tartışıyor!" der gibi)
  • Komik Yorum: bir tartışmada haklı olduğunu kanıtlayamazsa bile, Tarkan'ın sahnedeki enerjisiyle konuyu dağıtır ve herkesi dans ettirmeye çalışır.
Boğa Burcu (Toprak Elementi, Sakin ve Keyfine Düşkün)

• Sevdiği Sanatçı: Ajda Pekkan (Neden mi? Çünkü Ajda da hep şık ve keyifli, tıpkı Boğalar gibi!)
  • Sevdiği Şarkı Sözü (Komik Yorum): "Yeniden başlasam, seni hiç tanımadan..." (Boğa burcu, yemek siparişi verirken bile "Acaba bu lezzeti yeniden mi keşfetsem?" diye düşünür)
  • Komik Yorum: diyet yapmaya karar verdiğinde bile, Ajda'nın "Yeniden Başlasam" şarkısını dinler ve o gün yemeğin tadını çıkarmayı seçer.
İkizler Burcu (Hava Elementi, Meraklı ve Sosyal)

• Sevdiği Sanatçı: Barış Manço (Çünkü o da her konuda fikir sahibi ve sürekli farklı şeyler deniyor, tıpkı İkizler gibi!)
  • Sevdiği Şarkı Sözü (Komik Yorum): "Dağlar dağlar, dumanlı dağlar, ne var ne yok haber verin bana." (İkizler burcu üyesi, iki dakika önce kavga ettiği arkadaşına bile "Nasılsın, ne yapıyorsun?" diye sorabilir)
  • Komik Yorum: bir konuda karar veremediğinde, Barış Manço gibi bin farklı konudan bahsederek herkesi şaşırtır.
Yengeç Burcu (Su Elementi, Duygusal ve Koruyucu)

• Sevdiği Sanatçı: Sezen Aksu (Çünkü Sezen de duygularını çok iyi ifade ediyor, tıpkı Yengeçler gibi!)
  • Sevdiği Şarkı Sözü (Komik Yorum): "Gidiyorum, bütün aşklar yüreğimde, ağlarım..." (Yengeç burcu, bir market alışverişinde bile duygulanıp, "Bu domatesler de ne kadar güzel büyümüş" diyebilir.)
  • Komik Yorum: forumda bir tartışma olduğunda, herkesi kucaklayıp ağlayarak barıştırmaya çalışır, tıpkı Sezen Aksu gibi.
Aslan Burcu (Ateş Elementi, Gösterişli ve Kendine Güvenli)

• Sevdiği Sanatçı: Bülent Ersoy (Çünkü o da sahneye çıktığında herkesin gözü onda olur, tıpkı Aslanlar gibi!)
  • Sevdiği Şarkı Sözü (Komik Yorum): "Gözlerin kamaştırır, bakışların yakar!" (Aslan burcu, aynaya baktığında bile "Vay be, yine çok iyi görünüyorum" der.)
  • Komik Yorum: forumda bir yorum yaptığında, sanki tüm dünya onu alkışlıyormuş gibi bir edayla yazar.
Başak Burcu (Toprak Elementi, Titiz ve Detaycı)

• Sevdiği Sanatçı: Zeki Müren (Çünkü o da her şeyi mükemmel yapmaya çalışır, tıpkı Başaklar gibi!)
  • Sevdiği Şarkı Sözü (Komik Yorum): "Sanma ki yaşadım, sen olmadan..." (Başak burcu, bir ev işini bitirdikten sonra bile "Acaba bir de şöyle mi yapsam?" diye düşünür.)
  • Komik Yorum: , forumda bir yazım hatası gördüğünde, Zeki Müren'in o mükemmel diksiyonuyla düzeltme yapar.
Terazi Burcu (Hava Elementi, Uyumlu ve Kararsız)

• Sevdiği Sanatçı: Nilüfer (Çünkü o da her zaman naif ve zarif, tıpkı Teraziler gibi!)
  • Sevdiği Şarkı Sözü (Komik Yorum): "Karar ver, artık karar ver!" (Terazi burcu, bir yemek seçerken bile "Acaba bunu mu yesem, yoksa öbürünü mü?" diye yarım saat düşünür.)
  • Komik Yorum: , forumda bir tartışma olduğunda, hem haklıyı hem haksızı anlamaya çalışırken, herkesi çileden çıkarır.
Akrep Burcu (Su Elementi, Gizemli ve Tutkulu)

• Sevdiği Sanatçı: Teoman (Çünkü o da her zaman biraz karanlık ve gizemli, tıpkı Akrepler gibi!)
  • Sevdiği Şarkı Sözü (Komik Yorum): "Paramparça, her yerim karanlık..." (Akrep burcu üyesi, gülerken bile "Aslında içimde neler fırtınalar kopuyor bir bilseniz" diye düşünür.)
  • Komik Yorum: forumda bir konu hakkında yorum yaparken, sanki bir gizli görevdeymiş gibi davranır.
Yay Burcu (Ateş Elementi, Maceraperest ve Özgür Ruhlu)

• Sevdiği Sanatçı: MFÖ (Çünkü onlar da her zaman neşeli ve enerjik, tıpkı Yaylar gibi!)
  • Sevdiği Şarkı Sözü (Komik Yorum): "Güller açar gönlünde, sevinçler dolar içinde!" (Yay burcu, bir sıkıntıyla karşılaştığında bile "Yine de keyfime bakarım" der.)
  • Komik Yorum: forumda bir tartışma olduğunda, hemen başka bir konuya atlayarak herkesi şaşırtır.
Oğlak Burcu (Toprak Elementi, Çalışkan ve Disiplinli)

• Sevdiği Sanatçı: Orhan Gencebay (Çünkü o da her zaman ciddi ve disiplinli, tıpkı Oğlaklar gibi!)
  • Sevdiği Şarkı Sözü (Komik Yorum): "Hatasız kul olmaz, hatamla sev beni..." (Oğlak burcu, bir hata yaptığında bile "Hatamdan ders çıkarıp daha iyi olacağım" der.)
  • Komik Yorum: forumda bir tartışma olduğunda, hemen bir plan yapar ve o planı uygulamaya çalışır.
Kova Burcu (Hava Elementi, İdealist ve Özgün)

• Sevdiği Sanatçı: Cem Karaca (Çünkü o da her zaman farklı ve özgün, tıpkı Kovalar gibi!)
  • Sevdiği Şarkı Sözü (Komik Yorum): "Tamirci çırağı, tamirci çırağı..." (Kova burcu, bir konuda fikir üretirken, "Bunu şöyle değiştirsek, böyle yapsak nasıl olur?" diye düşünür.)
  • Komik Yorum: forumda bir konu tartışılırken, birden "Gelecekte böyle olmaz, şöyle olur" gibi fikirler sunar.
Balık Burcu (Su Elementi, Hayalperest ve Şefkatli)

• Sevdiği Sanatçı: Müslüm Gürses (Çünkü o da her zaman duygusal ve melankolik, tıpkı Balıklar gibi!)
  • Sevdiği Şarkı Sözü (Komik Yorum): "Senden vazgeçemem, sensiz yaşayamam..." (Balık burcu, bir dizi izlerken bile "Keşke gerçek hayatta da böyle olsa" diye hayal kurar.)
  • Komik Yorum: , forumda bir tartışma olduğunda, duygusal bir şarkı sözü yazarak herkesi sakinleştirmeye çalışır.

Geri