Enda Neylersin!!! V.I.P 14 Mys 2019 #1 Pire. Bir yerde duramayan canlı, taşkın kimse. Keklik. Bahşiş, armağan.
r0se Forum Onuru Özel üye 17 Mys 2019 #3 İsim olarak kullanılmamalı bence hiç hoş değil Burma geliyor aklıma nedense
Enda Neylersin!!! V.I.P 17 Mys 2019 #4 Escarfe dediki: İsim olarak kullanılmamalı bence hiç hoş değil Burma geliyor aklıma nedense Genişletmek için tıklayın... Ben de ilk defa duydum cnm bu isimde bir kız trafik kazasında vefat etmiş anlamını merak etttim bu ismi söylemeye dilimde dönmez zaten
Escarfe dediki: İsim olarak kullanılmamalı bence hiç hoş değil Burma geliyor aklıma nedense Genişletmek için tıklayın... Ben de ilk defa duydum cnm bu isimde bir kız trafik kazasında vefat etmiş anlamını merak etttim bu ismi söylemeye dilimde dönmez zaten
r0se Forum Onuru Özel üye 17 Mys 2019 #5 AybüKe dediki: Ben de ilk defa duydum cnm bu isimde bir kız trafik kazasında vefat etmiş anlamını merak etttim bu ismi söylemeye dilimde dönmez zaten Genişletmek için tıklayın... Aa mekanı cennet olsun bende senden duydum ilk defa ismi. Aynen alışılmadık bir isim oldugu için garip geliyor
AybüKe dediki: Ben de ilk defa duydum cnm bu isimde bir kız trafik kazasında vefat etmiş anlamını merak etttim bu ismi söylemeye dilimde dönmez zaten Genişletmek için tıklayın... Aa mekanı cennet olsun bende senden duydum ilk defa ismi. Aynen alışılmadık bir isim oldugu için garip geliyor
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 17 Mys 2019 #6 Söylenişi kulağa hoş geliyor ama alamı itici. Böyle birçok isim var. Bence isim araştırılıp konmalı.