Cağladan Temel Fıkrası

Çağlayağmur

👪
Süper Moderatör
Temel ile Dursun Bir Gün Kahveye Gider.Temel kahve ister dolayısıylada dursunda ister.Fakat Temel orta şekerli dursun ise bol şekerli istemiş.Kahvecinin Çırağı çok şekerliyi Temele orta şekerliyi ise Dursuna vermiş.Sonra çırak ya pardon içmeyin ben size kahveleri verirken şaşırdım demiş.Sonra Temel ile Dursun Sandelyeden Kalkmış Ve yer değiştirmişler.Çırakta siz niye yerleri değiştiniz ki demiş kahveleri değişseydiniz ya demiş.Bu Sefer Kalkmış gidiyorlar. Çırak; -Yahu nereye Temel; e Uşaum Seninde bi dedin bi dediğunu tutmaz ki kahveleri değiş demedin mi bende karşıdakine gidirum.... :)

Haha Çağlaaaa sende mi? :D :D Yok yalandır o, öyle değildir onu yapanlar Egeli, Akdenizli falandır :P

Evet evet kuvvetli bir ihtimal bu :P Ama Temel Dursun olayı olmadığı kesin :D

Her yöreden var itiraz sesleri gelirse anlarız :P

Bak aklıma geldi bunlar Belçikalı olabilir :) Neden dersen ? bunlar biraz Temel Dursun tavrı takınıyorlar :)

Bir gün Amerkalı, Belçikalı ve İngiliz ava çıkmış ve bir aslana rastlamışlar. İngiliz e Amerikalı aslana taş atmış tabi aslan köpürmüş :) üzerlerine doğru koşarken hemen İngiliz ve Amerikalı ağaca tırmanış ama Belçikalı oracıkta duruyor.
Lan olm sen de gelsene ağaca dediklerinde
Ben bişey yapmadım ki demiş :P

Bak işe yukarıdaki kahve olayı da kesin Belçikalıların işidir :D

Geri