sorumsuz Forum Onuru 6 Nsn 2009 #1 Pazarertesi hele bir de pazar günü geç uyumuşsa Salı günü kendine gelmiş işteyim diyor Çarşamba ya belki yarım gün çalışırım Perşembe ohhh be hafta sonu yaklaşıyor Cuma çok yorgunum Cumartesi ve Pazar
Pazarertesi hele bir de pazar günü geç uyumuşsa Salı günü kendine gelmiş işteyim diyor Çarşamba ya belki yarım gün çalışırım Perşembe ohhh be hafta sonu yaklaşıyor Cuma çok yorgunum Cumartesi ve Pazar
sorumsuz Forum Onuru 7 Nsn 2009 #5 arzum dediki: bu bebişlerin senden çektiği nedir sorumsuz? Genişletmek için tıklayın... naptımkine anne hem fenamı onları ünlü yapıyorum yani anne senide ünlü yapımmi :
arzum dediki: bu bebişlerin senden çektiği nedir sorumsuz? Genişletmek için tıklayın... naptımkine anne hem fenamı onları ünlü yapıyorum yani anne senide ünlü yapımmi :
imposibel Usta 7 Nsn 2009 #6 pazarertesi,salı,çarşamba,perşembe,cuma cumartesi ve pazar Bizi anlatan bir paylaşım omuş p
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 7 Ekm 2018 #9 Haftanın 7 günündeki yüz ifadelerinin tamamı beni anlatmış birebir.
dderya kOkOşŞ V.I.P 8 Ekm 2018 #10 pazar günü de ertesi gün pazartesi olduğu için ağlamaklı oluyoruz ::::