çep nosu ile yer tespiti

Bu şekilde programlar ile şebeke üzerinden bir gsm numarasını izlemek yasadışı olmakla beraber bu tür yetkiler gsm şirketi tarafından ancak özel izinler alınırsa sadece ve sadece yetkili makamlara (polis, 112 gibi) verilebilir. Avea'nın çocuklar için olan izleme sürümü var. Ancak bunun için izlenecek hattın sizin üzerinize kayıtlı olması gerekiyor. Unutmayın, her ne şekilde olursa olsun size ait olmayan bir gsm numarasını dinlemek, izlemek, yer tespiti yapmak gibi uygulamalara kalkışmak tamamen yasadışıdır. Lütfen kanunlara ve kurallara uyunuz.

nokia e65 telefonlar ile kişi takip programı çalışıyor telefonu hediye ettiğiniz kişinin nerde olduğunu ve görüşmelerini dinleyebiliyorsunuz hatta telefon ile görüşmediği zamanlarda bile telefon yanında iken konuşmalarını duyabiliyorsunuz diye biliyorum :)

nokia e65 telefonlar ile kişi takip programı çalışıyor telefonu hediye ettiğiniz kişinin nerde olduğunu ve görüşmelerini dinleyebiliyorsunuz hatta telefon ile görüşmediği zamanlarda bile telefon yanında iken konuşmalarını duyabiliyorsunuz diye biliyorum :)
Yanlış duyum diye düşünüyorum :) Bir aparat ya da yazılım yüklemeden kişinin gizlilik hakkını ihlal edemezsiniz. Firmanın başı büyük derde girer ve bunu nokia göze alamaz.

Geri