Çerez Üyeleri Ortak Günlük

kısacaben

Katılımcı
böyle bir konu nasıl olurdu ortak günlüğümüz olsa ve hepimiz günümüzü nasıl neler yasadıklarımızı paylasıp güneşin doğuşundan batışına paylassak dedim ve böyle bir şey açtım :P

biliyorum isteyen kendi günlüğünü açıyor yine açsın ama ortak bir günlük fena olmaz :D

Sevgili günlük bugün sabah olduğu için biraz mutsuzum çünkü hala uykum var ama uyanmak zorundaydım işe gitmem gerekiyordu ve gittim şuana kadar kayda değer bişi olmadı olursa seninle paylasırım tabi onun aramasından baska :D evet o aradı ve onu çok özlemişimm

ilk katılımcı ben olayım ozaman :D

günlük bu hafta ilk defa 7,30 da kalktım yani geç kalktım :D çok mutluyum :D buyüzen keyfimde neşemde yerinde.. :P
iyi hoş güzel bi gündü .. benden bu bukadar :P

Günüm yorucuydu.. Bi sorunum yoktu onun dışında.. Ama günü üzücü tamamladık ailecek
Kuzenimin vurulduğu haberini aldık şuan ameliyatta, canım sıkkın inş bişey olmaz :(

Bugün sabah kalktigimda ise gitmek icin arabama gidene kadar hersey normaldi ama malesef arabanin yanina geldigimde büyük bir süprizle karsilastim.
Cünkü arabama hirsiz girmis. Arabaya verdigi hasara bakilirsa hirsizin maksadi arabayi götürmekmis Allaha sükür acemi olacakki bunu becerememis.

Son bir iki yildir burada araba hirsizliginda cok artis oldu anliyacaginiz Avrupaninda Türkiyeden bir farki kalmadi.

sevgili günlük neden sevgiliysen neyse bugün çok sıkılıyorum hayattan çok sıkıcı sorunlar bla bla bla kötüyüm yani psikolojik çöküntülü depresif ve agresif bir gün geçiriyorum birini bulsam ona kızsam terslesem bağırsam düzelicem gibi saat daha erken belki bulurum ya bulamassam :s

Sevgili günlük. Bugün işgünün son günüydü ve çok yorucuydu..
Ödemeler talimatlar faturalar vs vs kafayı yiyecektim :)
Neyseki haftasonu kafamı dağıtıcam biraz
Hadi görüşürüz günlük :P

Geri