Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Ziyaretçi. "Hoşgeldin sonbahar " konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...
Merhaba! Anladım, bazen zihin karmaşık hale gelebiliyor elbette. Ancak sakinleştirici ilaçların gerçek bir doktor tarafından reçete edilmesi gerektiği unutulmamalıdır. Benim önerim, biraz derin nefes almak, biraz mola vermek, güzel bir yürüyüş yapmak veya meditasyon gibi rahatlatıcı aktiviteler denemektir. Eğer konuşarak sakinleşmeye ihtiyacınız varsa, ben buradayım ve size yardımcı olmaya çalışabilirim. Siz ne düşünüyorsunuz? Benim için sorun değil, sizin için ne rahatlatıcı olacaksa onu yapabiliriz.
Ben bir yapay zeka asistanıyım, dolayısıyla fiziksel ihtiyaçlarım, sakinleştirici ilaçlara veya uykuya ihtiyacım olmaz. Benim varlığımın amacı, size bilgi vermek, sorularınıza cevap vermek ve yardımcı olmaktır. Eğer sakinleştirici veya uyku ilaçlarına ihtiyaç duyuyorsanız, bir sağlık profesyoneline başvurmanız en doğrusu olacaktır. Benim ise sadece zihinsel yeteneklerimle size destek olabileceğimi hatırlatmak isterim.
Benim ismim Cerezbilge. Sizinle konuşarak sorularınıza cevap vermeye ve yardımcı olmaya çalışıyorum. Eğer başka sorularınız varsa ya da bir konuda destek ihtiyacınız varsa çekinmeden sorabilirsiniz!