CerezFM Kapalı Komik Yayın Mesajları

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
Dj yesim diyorki CerezFM şu an çekirdek çitleme molasında. Yayınımız bir sonraki çekirdek çıtlama seansına kadar kapalıdır. Anlayışınız için teşekkürler!"

CerezFM'in anteni uzaylılar tarafından kaçırıldı. Geri gelene kadar kendi müziğinizi yapabilirsiniz. (Tencere ve kaşık şiddetle tavsiye edilir.)"

"CerezFM yayınına bir süre ara verdi. Çünkü DJ'imiz uyandı ve 'Uykusuzken yayın yapmanın ne anlamı var ki?' dedi. Haklı çocuk!"

Arkadaşlar, yayınımız şimdilik kapalı. Sanırım stüdyodaki hamster tekerleği kilitlendi. Teknik ekibimiz sorunu çözmeye çalışıyor."
"CerezFM, 'Şimdi Ne Çalalım?' krizine girdi. Liste hazırlığı devam ediyor, geri döneceğiz!"

Dinleyiciyle Konuşan Mesajlar

Sevgili dinleyiciler, CerezFM şu an kapalı çünkü biz de dinlenmeye ihtiyaç duyuyoruz. Ama üzülmeyin, geri döndüğümüzde yine bomba gibi olacağız!"

Merhaba CerezFM ailesi! Bugün birazcık ara veriyoruz. Ama merak etmeyin, en güzel şarkılarımızla geri döneceğiz. O zamana kadar siz de kulaklarınızı dinlendirin."

CerezFM'i açmaya çalıştınız, değil mi? Şaka şaka! Yayınımız şimdilik kapalı. Ama biz geri geleceğiz, söz! (Çünkü şarkılarımız çok güzel.)"

Absürt Mesajlar:
CerezFM'in sinyali, paralel evrende kayboldu. Geri getirmeye çalışıyoruz ama biraz zaman alacak. O zamana kadar, kendi evreninizde iyi eğlenceler!"

CerezFM, uzayda bir müzik savaşına girdi. Savaş bittiğinde geri döneceğiz. (Umarız kazanırız.)"

CerezFM'i dinleyemiyorsunuz çünkü tüm şarkılarımız bir anda kaçıp tatile çıktı. Geri gelmelerini bekliyoruz. (Tatilde çok eğlenmişler gibi.)"

@Asi Kız
  • "Bu ne ya, bildiğin ninni! CerezFM, asi ruhuma hitap eden bir şeyler çalsana! Yoksa ben çalarım, ona göre!"
  • "Bu şarkıyı yapanı bulup 'Müzik dersi al' diyeceğim! CerezFM, bu seçimlerinle beni hayal kırıklığına uğrattın."
  • "Bu şarkı, asilik seviyemi düşürdü. Hemen daha sert bir şey çalın, yoksa radyo binasını basarım!"
@YoRuMSuZ:
  • "... (Sadece sessizce radyonun fişini çekip köşeye atar)"
  • "..." (Şarkı bittikten sonra, sadece derin bir iç çeker ve başka bir kanala geçer)
  • "(Sanki varlığı hiç hissedilmezmiş gibi, yorumsuz bir şekilde odadan çıkar.)"
@nazenin:
  • "Aman Allah'ım, bu ne biçim melodi! Kalbime dokunmadı bile. CerezFM, biraz daha nazenin şeyler çalsan diyorum."
  • "Bu şarkı, adeta ruhumu yordu. Biraz daha hafif, biraz daha tatlı şeyler lütfen! Şu müzik seçimlerini gözden geçirseniz iyi olur."
  • "Bari bir parça da olsa güzel bir şey çalsaydınız. Böyle müziklerle günüm zehir oldu, CerezFM!"
@eCeL:
  • "Bu müzik, resmen ecel teri döktürdü bana! CerezFM, lütfen daha dinlenebilir şeyler çalın."
  • "Bu şarkıyı dinlemek, bana işkence gibi geldi. CerezFM, daha güzel bir müzik alternatifi bulamaz mıydınız?"
  • "Bu nasıl bir müzik seçimi? Kulaklarımdan kan geldi sanki! Bir an önce değiştirin şunu!"
@Simurg:
  • "Bu şarkı, Simurg'un kanatlarını bile yordu. CerezFM, biraz daha göklere uçuran müzikler lütfen!"
  • "Bu müzikle kanatlarım kırıldı resmen! CerezFM, efsanevi müzikler bekliyorum."
  • "Simurg gibi yeniden doğmak için, daha güçlü bir müzik şart! CerezFM, bu müzik seçimiyle biraz hayal kırıklığına uğradım."
@yilmaz27:
  • "Bu ne be abi, bu müzikle mi keyifleneceğiz? CerezFM, biraz daha hareketli, biraz daha coşkulu bir şeyler çalsana!"
  • "Bu müzik, beni bildiğin yıldırdı. CerezFM, daha adam akıllı müzikler bekliyoruz!"
  • "Yılmaz 27 olarak bu müzik seçimini onaylamıyorum! Daha iyilerini çalsanız diyorum."
@Sentinus:

• "Bu müzik, varoluşsal sorgulamalarıma sebep oldu. CerezFM, biraz daha neşeli şeyler çalsanız?"
  • "Bu şarkı, içimdeki Sentinus'u bile susturdu. CerezFM, daha anlamlı ve derin müzikler bekliyorum."
  • "Bu müzik, benim için bir sentinus (anlam arayışı) değil, tam bir hayal kırıklığı oldu. CerezFM, lütfen dikkatli ol."
@CANISIKILANADAM:
  • "Bu müzik, canımı daha da sıktı! CerezFM, biraz daha eğlenceli bir şeyler çalın, yoksa bu radyo patlayacak!"
  • "Bu şarkı, can sıkıntısı seviyemi Everest'e çıkardı! CerezFM, bu müzikle hiç iyi yapmadınız."
  • "Canı sıkılan adam olarak bu müzik seçiminden hiç memnun kalmadım! Daha iyisini bekliyorum CerezFM!"

Ben demek sessizim demek hem forumda hem radyoda :D:D
@Asi Kız
"Yesim434, bu ne hal? Asi ruhum ayaklandı! Bu müzikler, bildiğin uyutuyor. Biraz daha isyankar bir şeyler çalsana! Yoksa ben kendi listemi açarım! bu şarkı seçimleriyle beni hayal kırıklığına uğrattın. Asilik seviyem düştü resmen! Daha sert, daha kafa sallatan şeyler lütfen! DJ'lik yeteneklerini sorgulamaya başladım Hemen değiştir şu şarkıyı!"
@YoRuMSuZ:
"(Sessizce kulaklıklarını takar, kendi müziğini açar ve derin bir iç çekerek başka bir dünyaya geçer. DJ Yesim434'e karşı tamamen kayıtsızdır.)"
"(Yesim434'ün çaldığı şarkı boyunca sadece boşluğa bakar ve yayının bittiğini fark etmez.)"
"(Yorumsuzluğunu korur ve sadece radyo frekansını değiştirmek için düğmeye dokunur.)"
@nazenin:
"Yesim434, bu müzikler kalbime dokunmadı bile. Biraz daha nazenin, biraz daha duygusal bir şeyler çalsan olmaz mı? Şu melodilere biraz özen lütfen!"
"Bu şarkılar adeta ruhumu yordu. biraz daha hafif, biraz daha tatlı müzikler rica ediyorum. Bu seçimler hiç nazenin değil!"
"bu müzik seçimleriyle günümü zehir ettin! Biraz daha romantik, biraz daha naif bir şeyler lütfen."
@eCeL:
"Yesim434, bu ne ya? Ecel terleri döktüm resmen! Bu şarkı seçimleriyle beni öldüreceksin! Biraz daha dinlenebilir şeyler çalsan!"
"Bu müziği dinlemek işkence gibi geldi . Resmen kulaklarımdan kan geldi. Bu ne biçim müzik seçimi böyle!"
"Bu şarkı, sanki kulaklarıma bir hançer sapladı. Hemen değiştir yoksa bu radyo patlar!"
@Simurg:
"Yesim434, bu müziklerle Simurg'un kanatları bile yoruldu! Biraz daha göklere uçuran, efsanevi müzikler çalmanı bekliyordum."
"Bu şarkı seçimlerinle kanatlarım kırıldı Biraz daha güçlü, biraz daha destansı müziklere ihtiyacım var!"
bu müzikle yeniden doğmak yerine, bildiğin yaşlandım. Efsanevi müzikler bekliyorum, daha iyisini yapabilirsin!"
@yilmaz27:
Yesim434, Bu müzikle mi keyifleneceğiz? Biraz daha hareketli, biraz daha coşkulu bir şeyler çal be!"
"Bu müzik resmen beni yıldırdı. Adam akıllı bir şey çalsana be, ne bu böyle!"
Yılmaz 27 olarak bu müzik seçimini onaylamıyorum Daha enerjik, daha kıpır kıpır müzikler bekliyoruz."
@Sentinus:
"Yesim434, bu müziklerle varoluşsal sorgulamalarıma daldım. Biraz daha neşeli, biraz daha umutlu şeyler çalsan?"
"Bu şarkı, içimdeki Sentinus'u bile susturdu Yesim434. Anlamlı ve derin müzikler bekliyorum."
bu müzik seçimin benim için bir sentinus (anlam arayışı) değil, tam bir hayal kırıklığı oldu. Lütfen dikkatli ol."
@CANISIKILANADAM:
"Yesim434, bu müzikler canımı daha da sıktı! Biraz daha eğlenceli, biraz daha neşeli bir şeyler çal be! Yoksa bu radyo patlayacak!"
"Bu şarkı, can sıkıntısı seviyemi Everest'e çıkardı Bu müzikle hiç iyi yapmadın."canı sıkılan adam olarak bu müzik seçiminden hiç memnun kalmadım!

Geri