Cerezforum Ailesi Ramazan Şöleni

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
Ramazan Bayramı’nın En Komik ve Uzun Macerası: Cerezforum Ailesi Bayramı Şöleni!

Bayram sabahı, Cerezforum ailesi uyanır uyanmaz birbirine mesaj yağdırmaya başlamıştı. @YoRuMSuZ, "Bayram namazına kim gelecek?" diye sorduğunda,@GüLüCüKツ hemen atıldı: "Ben gelirim ama imam hızlı okursa secdede uyuyakalırım, şimdiden söyleyeyim!"

@DELİBALTA Muharrem ise kahvaltı hazırlığındaydı: "Baklava yapıyorum, şerbeti az kaçırdım, tatlı değil yapış yapış bir şey oldu!" @Çağlayağmur dayanamayıp yorum yaptı: "Sen onu bırak da, bayram şekerini kim yedi? Kardeşim @Asi Kız yine bütün çikolataları gizlice bitirmiş!"
@Simurg sessizliğini bozdu: "Ben bayram harçlığı toplamaya hazırım, kimse bana 'Büyüdün artık' demesin, ben hala çocuğum!" @Gül 34 gülerek cevap verdi: "Senin yaşını ben bile unuttum, ama tamam, hadi harçlık vereyim de bayramın kutlu olsun!

@CANISIKILANADAM ise bayram ziyaretlerinden şikayetçiydi: "Yine mi 'Ne zaman evleneceksin?' sorusu? Ben bu bayram evlenmeyi düşünmüyorum, belki gelecek bayram!" @carmella dayanamayıp ekledi: "Sen evlenene kadar biz torun bekliyoruz, hadi çabuk ol!"

@yilmaz27 ve@ nazenin bayramlaşma mesajlarını şeker gibi yazmışlardı: "Herkesin bayramı mübarek olsun, şimdi kimse bana 'Hadi kahveye gel' demesin, ben pijamalarımla evde kalacağım!"

@Sentinus teknoloji meraklısı olduğu için bayramı bile dijital kutluyordu: "E-bayramınız mübarek olsun! Sanal şekerler dağıtıyorum, alan alsın!" @KaderKatibi ise mistik bir yorum yaptı: "Bu bayram kaderimizde bolca yemek ve uyku var, kabul ediyor musunuz?"

@Tatlı Cadı tatlılığını konuşturdu: "Ben bayramda 10 kilo baklava yedim, şimdi tatlı değil, şeker hastası oldum! @eCeL ise enerjisini hiç kaybetmemişti: "Bayramın 3. günü hala misafir geliyor, artık kapıyı açmıyorum, evde yokum!"

Son olarak uzun sözü aldı: "Bu bayram o kadar uzun ki, bayram namazından sonra bayram temizliği yaparken bayramın bittiğini fark ettim!"

Cerezforum ailesi olarak herkese bol kahkahalı, şeker dolu, misafirleriyle başı dertte, ama bir o kadar da sevgi dolu bir Ramazan Bayramı diliyoruz! Bayramınız mübarek olsun! 🎉🍬😂

(Not: Bayramda kimseye "Kilo almışsın" demeyin, yoksa GüLüCüKツ sizi güldürerek cezalandırır!) 😜

Cerezforum Alesi Bayramın 2. Gününde Neler Yaşadı?

Bayramın ikinci günü, Cerezforum grubunda yine hareketlilik başlamıştı. YoRuMSuZ sabah erkenden mesaj atmıştı: "Bayramın ikinci günü, hala kimse bana 'Hadi gezmeye gidelim' demedi. Ben de evde pijamalarla dolaşıyorum, sorun yok!"

GüLüCüKツ hemen cevap yazdı: "Ben dün gece bayram şekerlerini sayarken uyuyakalmışım, sabah ağzımda erimiş çikolata ile uyandım. Sanırım rüyamda bile şeker yiyorum!"

DELİBALTA Muharrem bu kez tatlı krizine girmişti: "Dün baklava yapmayı beceremedim, bu gün kendimi toparlayıp künefe yapacağım!... Ama şimdi fark ettim ki, künefe için tel kadayıfı unutmuşum. Neyse, börek yapayım!" Çağlayağmur dayanamayıp yazdı: "Sen bence mutfağa girmeyi bırak, biz aç kalmayalım!"

Asi Kız, bayram harçlıklarını sayıyordu: "Dedem 'Büyüdün artık' diyerek harçlık vermedi, ama ben gizlice cüzdanından 'ödünç aldım'. Bayram bereketi işte!" Simurg gülerek ekledi: "Ben de komşunun çocuğuna harçlık verdim, sonra fark ettim ki o çocuk 25 yaşında üniversite mezunu!"

Gül 34, misafirlerden kaçma planları yapıyordu: "Kapıyı çalanlara 'Evde COVID var' diyeceğim. Yok, olmadı... 'Su baskını var, içeri giremezsiniz!' daha iyi oldu!" CANISIKILANADAM destek verdi: "Ben de 'Az önce taşındık' diyeceğim, 10 yıldır aynı evde oturuyorum ama olsun!"

carmella, bayram temizliğinden şikayetçiydi: "Dün bütün evi temizledim, bugün misafirler geldi ve her yer yine kırıntı oldu! Artık halıyı silkeleyip misafirlerin üstüne savuracağım!" yilmaz27 güldü: "Ben halıyı süpürürken çocuklar üstüne çikolata döktü, artık halı çikolata renkli!"

nazenin, bayramın getirdiği kilo artışına isyan etti: "Daha iki gün oldu ve pantolonumun düğmesi patladı! Bundan sonra şalvar giyeceğim, kimse bana bir şey diyemez!" Sentinus teknolojik çözüm önerdi: "Online diyet programına kaydolun, şimdi indirimli! Tabii önce baklavayı bitirin!"

KaderKatibi derin bir yorum yaptı: "Bu bayram kaderimizde bolca yemek, uyku ve pişmanlık var. Ama bayram, bayramdır!" Tatlı Cadı tatlı krizindeydi: "Bana bir şeyler oluyor, artık şeker yerine tuzlu şeyler yemeye başladım! Acaba bayram bitti mi?"

ecell enerjisini hala koruyordu: "Üçüncü gün hala misafir geliyor, artık perdeyi bile açmıyorum, evde yok numarası yapıyorum!" uzun ise son noktayı koydu: "Bu bayram o kadar uzun ki, bayram namazına giderken çocuktum, şimdi sakal çıktı!"

Cerezforum ailesi olarak bayramın ikinci gününde de gülmeye devam ediyoruz! Bayramınız şeker, kahkahalarınız bol, misafirleriniz az olsun! 🎉😂🍬

(Not: Bayram boyunca kimseye "Sen de kilo almışsın" demeyin, yoksa nazenin size şalvarını giyip dans ederek cevap verir!) 😜

Bayramın 3. Günü Cerezforum Ailesi Artık Bayramı Bitirmek İstiyor Ama Nasıl?

Bayramın üçüncü gününe uyanan Cerezforum üyeleri artık biraz yorgun düşmüştü. YoRuMSuZ sabahın köründe mesaj atmıştı: "Artık kimseye 'Bayramınız mübarek olsun' demeye dilim varmıyor. Üç gündür aynı mesajı yazmaktan parmaklarım koptu!"

GüLüCüKツ hemen cevap verdi: "Ben dün gece rüyamda baklava yiyordum, uyanınca yastığımın üstünde şeker şeridi izleri vardı. Sanırım uykuda yemek yeme hastalığım başladı!"

DELİBALTA Muharrem bu kez mutfakta yeni bir faciaya imza atmıştı: "Künefe yapayım dedim, peyniri fazla kaçırdım, şimdi tepsiden tuzlu peynir topu çıktı! Artık börek yapmaya karar verdim, ama hamuru açarken mutfak duvarına yapıştı!" Çağlayağmur çaresizce yazdı: "Sen artık yemek yapmayı bırak, biz sana yemek sipariş edelim!"

Asi Kız, dedesinin cüzdanından "ödünç aldığı" parayı geri verme telaşındaydı: "Dedem cüzdanını sayarken fark etti, şimdi bana 'Bayram harçlığını geri isterim' diye mesaj atıyor!" Simurg kahkahalarla güldü: "Ben de komşunun çocuğuna verdiğim harçlığı geri istedim, adam bana 'Faiziyle öderim' dedi!"

Gül 34, misafirlerden kurtulmak için yeni bir plan yapmıştı: "Bugün kapıya 'Bu evde bayram yok, biz Hıdırellez’i kutluyoruz' yazacağım!" CANISIKILANADAM destekledi: "Ben de 'Bayram tatilini iptal ettik, normal mesaiye devam' diyeceğim!"

carmella, temizlik konusunda artık pes etmişti: "Halıyı süpürgeyle değil, vantilatörle temizliyorum. Kırıntılar nereye gidiyorsa gitsin!" yilmaz27 ekledi: "Ben de tozları silmek yerine üzerlerine 'Dekoratif toz birikintisi' yazdım, modern sanat oldu!"

"
Sentinus teknolojiyle çözüm buldu: "Online alışverişten yeni kıyafet sipariş ettim, ama kargo bayram nedeniyle gelecek hafta gelecekmiş. O zamana kadar battaniyede yaşarım!"

KaderKatibi derin bir iç çekti: "Bu bayram kaderimizde yemek, uyku, pişmanlık ve bolca 'Artık bayram bitsin' temennisi var!" Tatlı Cadı şeker komasından yeni çıkmıştı: "Artık şeker yerine tuzlu kraker yiyorum, ama onları da yanında çayla yiyince yine bayram havası oluyor!"

ecell, enerjisini tamamen kaybetmişti: "Artık kapıyı açmıyorum, gelen misafirlere 'Ben aslında bu evin eski kiracısıyım' diyeceğim!" uzun son noktayı koydu: "Bu bayram o kadar uzun ki, bayram namazına giderken çocuktum, şimdi torunum oldu!"

Cerezforum ailesi olarak bayramın üçüncü gününde de gülmeye devam ediyoruz! Bayramınız şeker, kahkahalarınız bol, misafirleriniz az, kilolarınız çok olsun! 🎉😂🍬

Ekstra Bonus:
Simurg'un kuzeni bayram için köyden gelmiş, elinde bir kavanoz turşuyla kapıyı çalmış: "Bu da bizim bayram hediyemiz!" diyor. GüLüCüKツ dayanamayıp soruyor: "Turşuyla bayram mı kutlanır?" Kuzeni ciddi ciddi cevap veriyor: "Bayramda yediğiniz her şey midenize oturmuştur, turşu iyi gelir!"

Bayram turşu gibi olsun, hem tatlı hem ekşi! 😄

Sahne: Cerezforum'un renkli üyeleri, son iftar için bir araya gelmişler. Masada çeşit çeşit yemekler, tatlılar ve tabii ki "cerez"ler var. Ancak bayramın son günü olduğu için herkes biraz hüzünlü, biraz da komik şekilde vedalaşma telaşında.]

@YoRuMSuZ (Duygusal Müzik Eşliğinde): "Sevgili Cerezforum ailesi, bugün Ramazan'ın son iftarı... Artık bayramın son gününe veda ediyoruz. Bir dahaki Ramazan'a kadar 'oruçlu modundan' çıkıyoruz!"

@Asi Kız (Gözleri Dolu Dolu): "Admin abi, ben artık sahursuz kalkamayacağım için üzgünüm. Artık alarmıma 'Sahur Yok, Uyumaya Devam' yazacağım."

@Çağlayağmur (Elinde Baklava, Ağzı Dolu): "Ben de artık gece yarısı buzdolabına baskın yaparken 'Acaba oruçlu muyum?' diye düşünmeyeceğim için kendimi kaybedeceğim."

@nazenin (Dramatik Bir Şekilde Yere Uzanarak): "Vedaaa, iftar sofralarııı... Vedaaa, hurmalı günlerimiiiz..."

@carmella (Gülerek): "Kardeşim, sen bayramın son gününde ölüm sahnesi mi çekiyorsun? Kalk şuradan, bir daha ki seneye yine görüşeceğiz!"

@yilmaz27 (Ciddi Bir Tavırla): "Arkadaşlar, lütfen son günümüzü hüzünle değil, neşeyle geçirelim. Bakın, ben bile bugün 'Kızgın Moderatör' modundan çıktım, 'Bayramlık Moderatör'e geçtim!"

@eCeL (Şaşkın): "Vay canına! Demek bu yüzden bugün kimseyi banlamadın!"

@Çağlayağmur (Gülümseyerek): "Evet, bugünlük aff-ı umumi ilan ettim. Ama yarın eski halime dönersem şaşırmayın!"

@Karavicdanlı (Aniden Aklına Gelmiş): "Peki, bayramdan sonra 'oruçluyum' diye yemek tekliflerinden kaçma bahanemiz ne olacak?"
@Tatlı Cadı (Hemen Fikir Atarak): "Diyet yapıyorum de! Kimse sorgulamaz, üstelik daha havalı durur!"

@Sentinus (Kahkaha Atarak): "Ben direkt 'Cerezforum'dan ban yedim, yemek yiyemiyorum' diyeceğim!"

@yesim434 (Gözyaşlarını Silerek): "Tamam, tamam... Son bir selfie çekelim ve bu güzel anı ölümsüzleştirelim! Hep birlikte söylüyoruz: 'Cerezforum, Ramazansız da Seninleyiz!'"

(Herkes poz verir, ancak tam fotoğraf çekilecekken @CANISIKILANADAM iftar topu gibi bir ses çıkarır. Herkes gülmeye başlar.)

@CANISIKILANADAM (Masumca): "Pardon ya, bayramın son günü, bir de benden hatıra kalsın dedim!"

Hep Bir Ağızdan: "Bayramınız mübarek olsun, Cerezforum ailesi! Seneye yine aynı neşeyle buluşmak üzereee!"

[Sahne: Kahkahalar ve tatlı kavgalar eşliğinde son iftar yavaşça sona erer...]

Not: Bayramın son günü hüznüyle vedalaşırken, bir yandan da seneye yeniden bir araya gelme umuduyla neşelenen @Simurg Cerezforum ailesi... Ramazan bitebilir, ama mizah ve dostluk asla bitmez! 😄✨

Sahne: Cerezforum'un renkli üyeleri, son iftar için bir araya gelmişler. Masada çeşit çeşit yemekler, tatlılar ve tabii ki "cerez"ler var. Ancak bayramın son günü olduğu için herkes biraz hüzünlü, biraz da komik şekilde vedalaşma telaşında.]

@YoRuMSuZ (Duygusal Müzik Eşliğinde): "Sevgili Cerezforum ailesi, bugün Ramazan'ın son iftarı... Artık bayramın son gününe veda ediyoruz. Bir dahaki Ramazan'a kadar 'oruçlu modundan' çıkıyoruz!"

@Asi Kız (Gözleri Dolu Dolu): "Admin abi, ben artık sahursuz kalkamayacağım için üzgünüm. Artık alarmıma 'Sahur Yok, Uyumaya Devam' yazacağım."

@Çağlayağmur (Elinde Baklava, Ağzı Dolu): "Ben de artık gece yarısı buzdolabına baskın yaparken 'Acaba oruçlu muyum?' diye düşünmeyeceğim için kendimi kaybedeceğim."

@nazenin (Dramatik Bir Şekilde Yere Uzanarak): "Vedaaa, iftar sofralarııı... Vedaaa, hurmalı günlerimiiiz..."

@carmella (Gülerek): "Kardeşim, sen bayramın son gününde ölüm sahnesi mi çekiyorsun? Kalk şuradan, bir daha ki seneye yine görüşeceğiz!"

@yilmaz27 (Ciddi Bir Tavırla): "Arkadaşlar, lütfen son günümüzü hüzünle değil, neşeyle geçirelim. Bakın, ben bile bugün 'Kızgın Moderatör' modundan çıktım, 'Bayramlık Moderatör'e geçtim!"

@eCeL (Şaşkın): "Vay canına! Demek bu yüzden bugün kimseyi banlamadın!"

@Çağlayağmur (Gülümseyerek): "Evet, bugünlük aff-ı umumi ilan ettim. Ama yarın eski halime dönersem şaşırmayın!"

@Karavicdanlı (Aniden Aklına Gelmiş): "Peki, bayramdan sonra 'oruçluyum' diye yemek tekliflerinden kaçma bahanemiz ne olacak?"
@Tatlı Cadı (Hemen Fikir Atarak): "Diyet yapıyorum de! Kimse sorgulamaz, üstelik daha havalı durur!"

@Sentinus (Kahkaha Atarak): "Ben direkt 'Cerezforum'dan ban yedim, yemek yiyemiyorum' diyeceğim!"

@yesim434 (Gözyaşlarını Silerek): "Tamam, tamam... Son bir selfie çekelim ve bu güzel anı ölümsüzleştirelim! Hep birlikte söylüyoruz: 'Cerezforum, Ramazansız da Seninleyiz!'"

(Herkes poz verir, ancak tam fotoğraf çekilecekken @CANISIKILANADAM iftar topu gibi bir ses çıkarır. Herkes gülmeye başlar.)

@CANISIKILANADAM (Masumca): "Pardon ya, bayramın son günü, bir de benden hatıra kalsın dedim!"

Hep Bir Ağızdan: "Bayramınız mübarek olsun, Cerezforum ailesi! Seneye yine aynı neşeyle buluşmak üzereee!"

[Sahne: Kahkahalar ve tatlı kavgalar eşliğinde son iftar yavaşça sona erer...]

Not: Bayramın son günü hüznüyle vedalaşırken, bir yandan da seneye yeniden bir araya gelme umuduyla neşelenen @Simurg Cerezforum ailesi... Ramazan bitebilir, ama mizah ve dostluk asla bitmez! 😄✨
@yesim434 davet eden olursa yemege ramazan sonrasida yeriz

Mesajınızı yazın...
Geri