Konuya cevap yaz

Ramazan Bayramı’nın En Komik ve Uzun Macerası: Cerezforum Ailesi Bayramı Şöleni!

Bayram sabahı, Cerezforum ailesi uyanır uyanmaz birbirine mesaj yağdırmaya başlamıştı. [USER=1]@YoRuMSuZ[/USER], "Bayram namazına kim gelecek?" diye sorduğunda,[USER=124802]@GüLüCüKツ[/USER]  hemen atıldı: "Ben gelirim ama imam hızlı okursa secdede uyuyakalırım, şimdiden söyleyeyim!"

[USER=53543]@DELİBALTA Muharrem[/USER] ise kahvaltı hazırlığındaydı: "Baklava yapıyorum, şerbeti az kaçırdım, tatlı değil yapış yapış bir şey oldu!" [USER=62850]@Çağlayağmur[/USER] dayanamayıp yorum yaptı: "Sen onu bırak da, bayram şekerini kim yedi? Kardeşim  [USER=123958]@Asi Kız[/USER]  yine bütün çikolataları gizlice bitirmiş!"

[USER=116058]@Simurg[/USER]   sessizliğini bozdu: "Ben bayram harçlığı toplamaya hazırım, kimse bana 'Büyüdün artık' demesin, ben hala çocuğum!"   [USER=124561]@Gül 34[/USER]     gülerek cevap verdi: "Senin yaşını ben bile unuttum, ama tamam, hadi harçlık vereyim de bayramın kutlu olsun!

[USER=124190]@CANISIKILANADAM[/USER]       ise bayram ziyaretlerinden şikayetçiydi: "Yine mi 'Ne zaman evleneceksin?' sorusu? Ben bu bayram evlenmeyi düşünmüyorum, belki gelecek bayram!"  [USER=124608]@carmella[/USER]   dayanamayıp ekledi: "Sen evlenene kadar biz torun bekliyoruz, hadi çabuk ol!"

[USER=124445]@yilmaz27[/USER] ve@ nazenin bayramlaşma mesajlarını şeker gibi yazmışlardı: "Herkesin bayramı mübarek olsun, şimdi kimse bana 'Hadi kahveye gel' demesin, ben pijamalarımla evde kalacağım!"

[USER=115946]@Sentinus[/USER] teknoloji meraklısı olduğu için bayramı bile dijital kutluyordu: "E-bayramınız mübarek olsun! Sanal şekerler dağıtıyorum, alan alsın!" @KaderKatibi  ise mistik bir yorum yaptı: "Bu bayram kaderimizde bolca yemek ve uyku var, kabul ediyor musunuz?"

[USER=125431]@Tatlı Cadı[/USER] tatlılığını konuşturdu: "Ben bayramda 10 kilo baklava yedim, şimdi tatlı değil, şeker hastası oldum!  [USER=110154]@eCeL[/USER] ise enerjisini hiç kaybetmemişti: "Bayramın 3. günü hala misafir geliyor, artık kapıyı açmıyorum, evde yokum!"

Son olarak uzun sözü aldı: "Bu bayram o kadar uzun ki, bayram namazından sonra bayram temizliği yaparken bayramın bittiğini fark ettim!"

Cerezforum ailesi olarak herkese bol kahkahalı, şeker dolu, misafirleriyle başı dertte, ama bir o kadar da sevgi dolu bir Ramazan Bayramı diliyoruz! Bayramınız mübarek olsun! 🎉🍬😂

(Not: Bayramda kimseye "Kilo almışsın" demeyin, yoksa GüLüCüKツ sizi güldürerek cezalandırır!) 😜

Cerezforum Alesi Bayramın 2. Gününde Neler Yaşadı?

Bayramın ikinci günü, Cerezforum grubunda yine hareketlilik başlamıştı. YoRuMSuZ sabah erkenden mesaj atmıştı: "Bayramın ikinci günü, hala kimse bana 'Hadi gezmeye gidelim' demedi. Ben de evde pijamalarla dolaşıyorum, sorun yok!"

GüLüCüKツ hemen cevap yazdı: "Ben dün gece bayram şekerlerini sayarken uyuyakalmışım, sabah ağzımda erimiş çikolata ile uyandım. Sanırım rüyamda bile şeker yiyorum!"

DELİBALTA Muharrem bu kez tatlı krizine girmişti: "Dün baklava yapmayı beceremedim, bu gün kendimi toparlayıp künefe yapacağım!... Ama şimdi fark ettim ki, künefe için tel kadayıfı unutmuşum. Neyse, börek yapayım!" Çağlayağmur dayanamayıp yazdı: "Sen bence mutfağa girmeyi bırak, biz aç kalmayalım!"

Asi Kız, bayram harçlıklarını sayıyordu: "Dedem 'Büyüdün artık' diyerek harçlık vermedi, ama ben gizlice cüzdanından 'ödünç aldım'. Bayram bereketi işte!" Simurg gülerek ekledi: "Ben de komşunun çocuğuna harçlık verdim, sonra fark ettim ki o çocuk 25 yaşında üniversite mezunu!"

Gül 34, misafirlerden kaçma planları yapıyordu: "Kapıyı çalanlara 'Evde COVID var' diyeceğim. Yok, olmadı... 'Su baskını var, içeri giremezsiniz!' daha iyi oldu!" CANISIKILANADAM destek verdi: "Ben de 'Az önce taşındık' diyeceğim, 10 yıldır aynı evde oturuyorum ama olsun!"

carmella, bayram temizliğinden şikayetçiydi: "Dün bütün evi temizledim, bugün misafirler geldi ve her yer yine kırıntı oldu! Artık halıyı silkeleyip misafirlerin üstüne savuracağım!" yilmaz27 güldü: "Ben halıyı süpürürken çocuklar üstüne çikolata döktü, artık halı çikolata renkli!"

nazenin, bayramın getirdiği kilo artışına isyan etti: "Daha iki gün oldu ve pantolonumun düğmesi patladı! Bundan sonra şalvar giyeceğim, kimse bana bir şey diyemez!" Sentinus teknolojik çözüm önerdi: "Online diyet programına kaydolun, şimdi indirimli! Tabii önce baklavayı bitirin!"

KaderKatibi derin bir yorum yaptı: "Bu bayram kaderimizde bolca yemek, uyku ve pişmanlık var. Ama bayram, bayramdır!" Tatlı Cadı tatlı krizindeydi: "Bana bir şeyler oluyor, artık şeker yerine tuzlu şeyler yemeye başladım! Acaba bayram bitti mi?"

ecell enerjisini hala koruyordu: "Üçüncü gün hala misafir geliyor, artık perdeyi bile açmıyorum, evde yok numarası yapıyorum!" uzun ise son noktayı koydu: "Bu bayram o kadar uzun ki, bayram namazına giderken çocuktum, şimdi sakal çıktı!"

Cerezforum ailesi olarak bayramın ikinci gününde de gülmeye devam ediyoruz! Bayramınız şeker, kahkahalarınız bol, misafirleriniz az olsun! 🎉😂🍬

(Not: Bayram boyunca kimseye "Sen de kilo almışsın" demeyin, yoksa nazenin size şalvarını giyip dans ederek cevap verir!) 😜

Bayramın 3. Günü  Cerezforum Ailesi Artık Bayramı Bitirmek İstiyor Ama Nasıl?

Bayramın üçüncü gününe uyanan Cerezforum üyeleri artık biraz yorgun düşmüştü. YoRuMSuZ sabahın köründe mesaj atmıştı: "Artık kimseye 'Bayramınız mübarek olsun' demeye dilim varmıyor. Üç gündür aynı mesajı yazmaktan parmaklarım koptu!"

GüLüCüKツ hemen cevap verdi: "Ben dün gece rüyamda baklava yiyordum, uyanınca yastığımın üstünde şeker şeridi izleri vardı. Sanırım uykuda yemek yeme hastalığım başladı!"

DELİBALTA Muharrem bu kez mutfakta yeni bir faciaya imza atmıştı: "Künefe yapayım dedim, peyniri fazla kaçırdım, şimdi tepsiden tuzlu peynir topu çıktı! Artık börek yapmaya karar verdim, ama hamuru açarken mutfak duvarına yapıştı!" Çağlayağmur çaresizce yazdı: "Sen artık yemek yapmayı bırak, biz sana yemek sipariş edelim!"

Asi Kız, dedesinin cüzdanından "ödünç aldığı" parayı geri verme telaşındaydı: "Dedem cüzdanını sayarken fark etti, şimdi bana 'Bayram harçlığını geri isterim' diye mesaj atıyor!" Simurg kahkahalarla güldü: "Ben de komşunun çocuğuna verdiğim harçlığı geri istedim, adam bana 'Faiziyle öderim' dedi!"

Gül 34, misafirlerden kurtulmak için yeni bir plan yapmıştı: "Bugün kapıya 'Bu evde bayram yok, biz Hıdırellez’i kutluyoruz' yazacağım!" CANISIKILANADAM destekledi: "Ben de 'Bayram tatilini iptal ettik, normal mesaiye devam' diyeceğim!"

carmella, temizlik konusunda artık pes etmişti: "Halıyı süpürgeyle değil, vantilatörle temizliyorum. Kırıntılar nereye gidiyorsa gitsin!" yilmaz27 ekledi: "Ben de tozları silmek yerine üzerlerine 'Dekoratif toz birikintisi' yazdım, modern sanat oldu!"

" Sentinus teknolojiyle çözüm buldu: "Online alışverişten yeni kıyafet sipariş ettim, ama kargo bayram nedeniyle gelecek hafta gelecekmiş. O zamana kadar battaniyede yaşarım!"

KaderKatibi derin bir iç çekti: "Bu bayram kaderimizde yemek, uyku, pişmanlık ve bolca 'Artık bayram bitsin' temennisi var!" Tatlı Cadı şeker komasından yeni çıkmıştı: "Artık şeker yerine tuzlu kraker yiyorum, ama onları da yanında çayla yiyince yine bayram havası oluyor!"

ecell, enerjisini tamamen kaybetmişti: "Artık kapıyı açmıyorum, gelen misafirlere 'Ben aslında bu evin eski kiracısıyım' diyeceğim!" uzun son noktayı koydu: "Bu bayram o kadar uzun ki, bayram namazına giderken çocuktum, şimdi torunum oldu!"

Cerezforum ailesi olarak bayramın üçüncü gününde de gülmeye devam ediyoruz! Bayramınız şeker, kahkahalarınız bol, misafirleriniz az, kilolarınız çok olsun! 🎉😂🍬

Ekstra Bonus: Simurg'un kuzeni bayram için köyden gelmiş, elinde bir kavanoz turşuyla kapıyı çalmış: "Bu da bizim bayram hediyemiz!" diyor. GüLüCüKツ dayanamayıp soruyor: "Turşuyla bayram mı kutlanır?" Kuzeni ciddi ciddi cevap veriyor: "Bayramda yediğiniz her şey midenize oturmuştur, turşu iyi gelir!"

Bayram turşu gibi olsun, hem tatlı hem ekşi! 😄

Beşten, üç çıkarsa kaç kalır?
Geri