Konuya cevap yaz

Sahne: Cerezforum'un renkli üyeleri, son iftar için bir araya gelmişler. Masada çeşit çeşit yemekler, tatlılar ve tabii ki "cerez"ler var. Ancak bayramın son günü olduğu için herkes biraz hüzünlü, biraz da komik şekilde vedalaşma telaşında.]

[USER=1]@YoRuMSuZ[/USER] (Duygusal Müzik Eşliğinde): "Sevgili Cerezforum ailesi, bugün Ramazan'ın son iftarı... Artık bayramın son gününe veda ediyoruz. Bir dahaki Ramazan'a kadar 'oruçlu modundan' çıkıyoruz!"

[USER=123958]@Asi Kız[/USER]  (Gözleri Dolu Dolu): "Admin abi, ben artık sahursuz kalkamayacağım için üzgünüm. Artık alarmıma 'Sahur Yok, Uyumaya Devam' yazacağım."

[USER=62850]@Çağlayağmur[/USER] (Elinde Baklava, Ağzı Dolu): "Ben de artık gece yarısı buzdolabına baskın yaparken 'Acaba oruçlu muyum?' diye düşünmeyeceğim için kendimi kaybedeceğim."

[USER=83500]@nazenin[/USER]  (Dramatik Bir Şekilde Yere Uzanarak): "Vedaaa, iftar sofralarııı... Vedaaa, hurmalı günlerimiiiz..."

[USER=124608]@carmella[/USER] (Gülerek): "Kardeşim, sen bayramın son gününde ölüm sahnesi mi çekiyorsun? Kalk şuradan, bir daha ki seneye yine görüşeceğiz!"

[USER=124445]@yilmaz27[/USER]  (Ciddi Bir Tavırla): "Arkadaşlar, lütfen son günümüzü hüzünle değil, neşeyle geçirelim. Bakın, ben bile bugün 'Kızgın Moderatör' modundan çıktım, 'Bayramlık Moderatör'e geçtim!"

[USER=110154]@eCeL[/USER]  (Şaşkın): "Vay canına! Demek bu yüzden bugün kimseyi banlamadın!"

[USER=62850]@Çağlayağmur[/USER] (Gülümseyerek): "Evet, bugünlük aff-ı umumi ilan ettim. Ama yarın eski halime dönersem şaşırmayın!"

[USER=126428]@Karavicdanlı[/USER] (Aniden Aklına Gelmiş): "Peki, bayramdan sonra 'oruçluyum' diye yemek tekliflerinden kaçma bahanemiz ne olacak?"

[USER=125431]@Tatlı Cadı[/USER]  (Hemen Fikir Atarak): "Diyet yapıyorum de! Kimse sorgulamaz, üstelik daha havalı durur!"

[USER=115946]@Sentinus[/USER]  (Kahkaha Atarak): "Ben direkt 'Cerezforum'dan ban yedim, yemek yiyemiyorum' diyeceğim!"

[USER=41]@yesim434[/USER]  (Gözyaşlarını Silerek): "Tamam, tamam... Son bir selfie çekelim ve bu güzel anı ölümsüzleştirelim! Hep birlikte söylüyoruz: 'Cerezforum, Ramazansız da Seninleyiz!'"

(Herkes poz verir, ancak tam fotoğraf çekilecekken [USER=124190]@CANISIKILANADAM[/USER]  iftar topu gibi bir ses çıkarır. Herkes gülmeye başlar.)

[USER=124190]@CANISIKILANADAM[/USER]  (Masumca): "Pardon ya, bayramın son günü, bir de benden hatıra kalsın dedim!"

Hep Bir Ağızdan: "Bayramınız mübarek olsun, Cerezforum ailesi! Seneye yine aynı neşeyle buluşmak üzereee!"

[Sahne: Kahkahalar ve tatlı kavgalar eşliğinde son iftar yavaşça sona erer...]

Not: Bayramın son günü hüznüyle vedalaşırken, bir yandan da seneye yeniden bir araya gelme umuduyla neşelenen [USER=116058]@Simurg[/USER] Cerezforum ailesi... Ramazan bitebilir, ama mizah ve dostluk asla bitmez! 😄✨

Beşten, üç çıkarsa kaç kalır?
Geri