sherry V.I.P V.I.P 23 Ksm 2007 #1 Yorumsuz çok güzel olmuş avatarı olmayanlara eklediğin CeReZFoRuM avatarı. Avatarımı silesim geldi bi anda: Ama sonra silmemeye karar verdim çünkü ben de Sherry yazanını istiyorum Ellerine sağlık Foruma renk gelmiş yine
Yorumsuz çok güzel olmuş avatarı olmayanlara eklediğin CeReZFoRuM avatarı. Avatarımı silesim geldi bi anda: Ama sonra silmemeye karar verdim çünkü ben de Sherry yazanını istiyorum Ellerine sağlık Foruma renk gelmiş yine
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 23 Ksm 2007 #2 Üyelerin profillerine bakmak zor oluyordu şimdi daha kolay oldu Upvote 0 Downvote
sherry V.I.P V.I.P 23 Ksm 2007 #3 sherry dediki: Ama sonra silmemeye karar verdim çünkü ben de Sherry yazanını istiyorum Genişletmek için tıklayın... Evet evet de mesajın yukardaki bölümünü atlamışsın Upvote 0 Downvote
sherry dediki: Ama sonra silmemeye karar verdim çünkü ben de Sherry yazanını istiyorum Genişletmek için tıklayın... Evet evet de mesajın yukardaki bölümünü atlamışsın
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 23 Ksm 2007 #6 nerde avatar ben göremedim ama Upvote 0 Downvote
çılgınım_www Forum Tutkunu 24 Ksm 2007 #8 evet evet bende çook beğendim ayrıca da süper bir fikir olmuş Upvote 0 Downvote
sherry V.I.P V.I.P 25 Ksm 2007 #10 Yok yok yapmayacak kesin hala görmezlikten geliyor Admin. Aşk olsun admin bir resimi çok gördün bana Upvote 0 Downvote