eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 14 Eyl 2008 #1 Herkesin Bir Grubu var Facebook ta..Bizim Neden oLmasın Dedimm..Ve bi Grupta Ben Kurdum... GeLin Gari..Herkesi BekLiyorum..GeLmeyeni Yok yazarım Ona Göre...
Herkesin Bir Grubu var Facebook ta..Bizim Neden oLmasın Dedimm..Ve bi Grupta Ben Kurdum... GeLin Gari..Herkesi BekLiyorum..GeLmeyeni Yok yazarım Ona Göre...
kelebek -ütopik- V.I.P 14 Eyl 2008 #2 Tabi gelebilmek için önce bir facebook üyeliğimizin olması gerekiyor Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 14 Eyl 2008 #3 FaceBook'a sadece galeri resimleri atıyorum ve host olarak kullanıyorum. Ama bir türlü nasıl kişi aranır nasıl kullanılır hiç bilmiyorum Upvote 0 Downvote
FaceBook'a sadece galeri resimleri atıyorum ve host olarak kullanıyorum. Ama bir türlü nasıl kişi aranır nasıl kullanılır hiç bilmiyorum
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 14 Eyl 2008 #4 Ben anLamam..üye oLun..Öğrenin GeLin... Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 14 Eyl 2008 #5 eFSaNe_KaRTaL dediki: Ben anLamam..üye oLun..Öğrenin GeLin... Genişletmek için tıklayın... Sen benim üyelik olayımı hallediver sonra bana şifreyi falan verirsin cerezforum [at] h.... Upvote 0 Downvote
eFSaNe_KaRTaL dediki: Ben anLamam..üye oLun..Öğrenin GeLin... Genişletmek için tıklayın... Sen benim üyelik olayımı hallediver sonra bana şifreyi falan verirsin cerezforum [at] h....
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 14 Eyl 2008 #10 eFSaNe_KaRTaL dediki: oLar..Sen İsim Soyisim söLe... Genişletmek için tıklayın... Ad: Cerez Soyad : Forum Upvote 0 Downvote
eFSaNe_KaRTaL dediki: oLar..Sen İsim Soyisim söLe... Genişletmek için tıklayın... Ad: Cerez Soyad : Forum