Sevgili CerezForum sakinleri,
Biliyorsunuz, forumumuz bilgi, muhabbet ve tabii ki bitmek bilmeyen "hangi çerez daha iyi?" tartışmalarıyla dolu. Ama bu sefer bambaşka bir konuyla karşınızdayız: Grip! Evet, o meşhur, yatağa düşüren, burun akıtan, "anne çorbası" özlemi yaratan illet! Ancak biz CerezForum üyeleri olarak, bu duruma bile farklı bir boyut getirmeyi başardık.
İlk Belirtiler: "Moderatörlerde Tuhaf Bir Halsizlik Gözlemlendi"
Her şey, forumun en aktif moderatörlerinden @CerezCanavarı'nın "Arkadaşlar, sanki bugün biraz... nasıl desem... cips kadar enerjim yok?" demesiyle başladı. Normalde günde 100'e yakın mesaj yazan bu arkadaşımızın enerjisi, bir anda düşüşe geçmişti. Tabii ki, forum ahalisi olarak hemen durumu analiz ettik. Bazıları "Belki de yoruldu, sürekli bizi kontrol etmekten," dedi. Diğerleri ise "Yok canım, kesin gizli bir çerez zulası buldu ve aşırıya kaçtı," yorumunu yaptı.
Ardından @TuzluKraker'den gelen "Ben de sanki biraz üşüyorum, klavyeye basarken parmaklarım titriyor" itirafıyla, durumun ciddiyeti anlaşıldı. Bir forum kullanıcısı olarak ilk aklımıza gelen şey, tabii ki bir anket açmaktı: "Acaba moderatörlerimiz grip mi oluyor?" Anket sonuçları "Evet" yönünde çoğunluktaydı ve bu, CerezForum tarihinin en hızlı yayılan grip salgınının başlangıcı oldu.
Forumda Bir Panik Havası: "Acaba Paylaşımlar Da Bulaşıcı Mı?"
Grip haberinin duyulmasıyla, forumda hafif bir panik havası oluştu. "Yoksa online grip mi bu?" diye soranlar, "Acaba yazdığımız mesajlarla mı bulaşıyor?" diye paranoya yapanlar oldu. Bir ara @FındıkAşkı, "Ben artık emoji kullanmayacağım, kesin mikroplar onlarla geliyor," diyerek kendini karantinaya aldı. Tabii ki, o günden sonra mesajları emojiden mahrum kaldı, ne yazık ki!
Grip Olan Üyelerin Komik Halleri
Forum olarak grip ile mücadele yöntemlerimiz de oldukça ilginç oldu.
Grip salgını CerezForum'u biraz yavaşlatmış olsa da, hiç durduramadı. Aksine, hepimizi daha çok kenetledi, daha çok güldürdü ve daha çok çerez özletti. Gördük ki, biz CerezForum üyeleri olarak, her türlü zorluğun üstesinden birlikte gelebiliriz.
Unutmayın, gripten korunmak için bol bol su için, sağlıklı beslenin ve en önemlisi CerezForum'dan kopmayın!
Grip olan herkese geçmiş olsun dileklerimizle,
CerezForum Ekibi ve Tüm Üyeleri Adına!
NOT:Bu mesajı okurken hapşıranlar lütfen mesaj atmasın, bulaşıcı olabilir!
Hahaa saka degil bu arada bende fena bir girip oldum )) mendil degil carsaf kullanacagim ))
Biliyorsunuz, forumumuz bilgi, muhabbet ve tabii ki bitmek bilmeyen "hangi çerez daha iyi?" tartışmalarıyla dolu. Ama bu sefer bambaşka bir konuyla karşınızdayız: Grip! Evet, o meşhur, yatağa düşüren, burun akıtan, "anne çorbası" özlemi yaratan illet! Ancak biz CerezForum üyeleri olarak, bu duruma bile farklı bir boyut getirmeyi başardık.
İlk Belirtiler: "Moderatörlerde Tuhaf Bir Halsizlik Gözlemlendi"
Her şey, forumun en aktif moderatörlerinden @CerezCanavarı'nın "Arkadaşlar, sanki bugün biraz... nasıl desem... cips kadar enerjim yok?" demesiyle başladı. Normalde günde 100'e yakın mesaj yazan bu arkadaşımızın enerjisi, bir anda düşüşe geçmişti. Tabii ki, forum ahalisi olarak hemen durumu analiz ettik. Bazıları "Belki de yoruldu, sürekli bizi kontrol etmekten," dedi. Diğerleri ise "Yok canım, kesin gizli bir çerez zulası buldu ve aşırıya kaçtı," yorumunu yaptı.
Ardından @TuzluKraker'den gelen "Ben de sanki biraz üşüyorum, klavyeye basarken parmaklarım titriyor" itirafıyla, durumun ciddiyeti anlaşıldı. Bir forum kullanıcısı olarak ilk aklımıza gelen şey, tabii ki bir anket açmaktı: "Acaba moderatörlerimiz grip mi oluyor?" Anket sonuçları "Evet" yönünde çoğunluktaydı ve bu, CerezForum tarihinin en hızlı yayılan grip salgınının başlangıcı oldu.
Forumda Bir Panik Havası: "Acaba Paylaşımlar Da Bulaşıcı Mı?"
Grip haberinin duyulmasıyla, forumda hafif bir panik havası oluştu. "Yoksa online grip mi bu?" diye soranlar, "Acaba yazdığımız mesajlarla mı bulaşıyor?" diye paranoya yapanlar oldu. Bir ara @FındıkAşkı, "Ben artık emoji kullanmayacağım, kesin mikroplar onlarla geliyor," diyerek kendini karantinaya aldı. Tabii ki, o günden sonra mesajları emojiden mahrum kaldı, ne yazık ki!
Grip Olan Üyelerin Komik Halleri
- @CipsDelisi: "Tadım testi yaparken grip olmak... Hayatımın en büyük ironisi!" diyerek acı bir şekilde gülümsedi. Bir de sürekli "Burun akıntım cips sosu gibi," diyerek kendisiyle dalga geçti.
- @KuruyemişKolik: "Bütün kuruyemişler kokusunu kaybetti sanki," diyerek çaresizliğini dile getirdi. Daha sonra da "Belki de bağışıklık sistemim çerezlere karşı isyan bayrağını çekti," yorumunu yaptı.
- @LeblebiKafa: Ateşi çıktığı halde, "Benim için önemli olan forumdaki leblebi tartışması," diyerek konuyu dağıtmaktan vazgeçmedi. Ateşin etkisiyle mesajları biraz daha tuhaflaştı, itiraf edelim.
- @AntepFıstığıTutkunu: "Yoksa bu Antep fıstığı allerjisi mi? Aman Allahım!" diyerek dramatik bir şekilde mesajlar yazmaya devam etti. Daha sonra da bir çare bulmuş gibi, "Belki de fıstık ezmesi iyi gelir," diyerek mantık sınırlarını zorladı.
Forum olarak grip ile mücadele yöntemlerimiz de oldukça ilginç oldu.
- "Çorba Tarifi Paylaşım Etkinliği": Forum üyeleri, annelerinin gizli tariflerini paylaşarak adeta bir çorba festivali düzenledi. Herkes en iyi çorba tarifini vererek, gribe yakalanan üyelerin iyileşmesine katkı sağlamaya çalıştı.
- "Moral Veren Mesajlar Köşesi": Grip olan üyelere moral vermek için özel bir köşe açıldı. Herkes, en komik fotoğraflarını ve en neşeli mesajlarını paylaşarak forumda pozitif bir hava yaratmaya çalıştı.
- "Ev Yapımı C Vitamini Bombası" Paylaşımı: Bir üye, "limon, portakal, mandalina" üçlüsünü birleştirerek, sanki bir bomba yapıyormuş gibi tarif paylaşarak hepimizi güldürdü. "Bunu için, önce eldiven takın, maske takın, 2 metre mesafeden meyveleri soyun," gibi komik talimatlar verdi.
Grip salgını CerezForum'u biraz yavaşlatmış olsa da, hiç durduramadı. Aksine, hepimizi daha çok kenetledi, daha çok güldürdü ve daha çok çerez özletti. Gördük ki, biz CerezForum üyeleri olarak, her türlü zorluğun üstesinden birlikte gelebiliriz.
Unutmayın, gripten korunmak için bol bol su için, sağlıklı beslenin ve en önemlisi CerezForum'dan kopmayın!
Grip olan herkese geçmiş olsun dileklerimizle,
CerezForum Ekibi ve Tüm Üyeleri Adına!
NOT:Bu mesajı okurken hapşıranlar lütfen mesaj atmasın, bulaşıcı olabilir!
Hahaa saka degil bu arada bende fena bir girip oldum )) mendil degil carsaf kullanacagim ))