• 📢 Merhaba Ziyaretçi.
    "Bahar geldi hoşgeldi 🌼🍃"
    konulu fotoğraf yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizleri de objektifinize takılan bir bahar resmiyle yarışmada görmek isteriz...

Çerezforum un Hirçin Karadeniz Kizi Yesim434

Gitarıma Türkü Öğrettim O Söyledi Ben Dinledim
Hasretini mi giysem üzerime, bensiz yapayalnız üşüme diye.! Yokluğun da yok olduğum söylesene; yalnızlığım kaç günaha, sensizliğim kaç ömre bedel Biricik yesim

Merhaba sevgili ÇerezForum,

Sen benim için sadece bir forum sitesi değil, çok daha fazlasısın. Sen, kalbimin en derin odalarına açılan bir kapısın. Burada, kimseye anlatamadığım duygularımı, unutulmaz anılarımı, hatta bazen akıttığım gözyaşlarımı sakladım. Sayfalarına her baktığımda, geçmişe yaptığım bir yolculuğa çıkıyorum.

Buraya ilk geldiğim günü hatırlıyorum. Belki de biraz kaybolmuştum, belki de bir şeyler arıyordum. Ya da belki de sadece kendime yeni bir yer bulmak istiyordum. Her ne sebeple gelmişsem, iyi ki gelmişim. Çünkü burada kendimi buldum. Burada, farklı insanlarla tanıştım, farklı hikayeler dinledim, farklı bakış açıları kazandım.

Bu hatıra defterinde, kahkahalarımın yankısı var. O kadar çok güldüm ki, bazen karnım ağrıyordu. Unutamadığım espiriler, komik gifler, paylaşılan neşeli anlar... Hepsi burada, birer tatlı anı olarak saklı duruyor. Bazen o anlara geri dönüp tekrar gülerken, içim umutla doluyor. Hayatın zorluklarına rağmen, gülümsemeyi unutmadığımı hatırlıyorum.

Burada, kalbimin kırıklarını da buluyorum. Üzüntülerim, hayal kırıklıklarım, bazen dökülen gözyaşlarım... Hepsini buraya yazdım. Belki de burası benim için bir terapi köşesiydi. Yazdıkça rahatladım, paylaştıkça hafifledim. Bazen de hiç tanımadığım insanların destekleyici mesajları, beni yeniden ayağa kaldırdı. Onların şefkatini, samimiyetini hiç unutmayacağım.

ÇerezForum'da sadece eğlenmedim, aynı zamanda öğrendim de. Farklı konularda tartıştık, yeni bilgiler edindik, farklı dünyalara yolculuk yaptık. Belki de bir zamanlar bilmediğim, merak ettiğim ne varsa, burada cevaplarını buldum. Burası benim için sadece bir sosyal platform değil, aynı zamanda bir öğrenme merkezi oldu.

Buradaki her bir yazı, her bir mesaj, aslında benim bir parçam. Benim duygularımı, düşüncelerimi, deneyimlerimi yansıtıyor. Belki de gelecekte bu satırları okurken, geçmişteki ben'i yeniden tanıyacağım. O zamanlar neler hissettiğimi, ne düşündüğümü hatırlayacağım.

ÇerezForum, bir hatıra defteri olarak benim için çok değerli. Sadece bir site değil, bir topluluk, bir arkadaşlık, bir sığınak. Burada kurduğum bağlar, hayatımın önemli bir parçası oldu. Belki de bu satırları okuyan herkes de aynı şeyleri hissediyordur.

Bu uzun yazıyı yazarken, içimde tarif edilemez bir duygu var. Hem hüzün, hem umut, hem de minnet... Belki de bu duyguların hepsi birden, benim için ÇerezForum'un anlamını özetliyor.

Teşekkürler ÇerezForum, bana hayatımın en güzel anılarını yaşattığın için. Teşekkürler buradaki herkes, yolculuğumda bana eşlik ettiğiniz için. Ve teşekkürler kendim, bu güzel anıları burada sakladığım için.

"Canım Ciğerim Oğlum İçin: Çaresizliğin Kıyısında Umuda Tutunmak"
Yazdıklarım yetmiyor, çünkü kelimeler bazen acının yanında çaresiz kalır. Öyle bir acı ki, "Hastanede yatan evladım" cümlesinin içine sığmayan… Ciğerpareni, canını, gözünün nurunu bir yatakta, tüplerin, makinelerin arasında görmek… "Anne" diye seslenişini özlemek, onun yerine acıyı yüreğinde hissetmek… Bu acıyı tarif etmek mümkün değil.

"Canım Ciğerim Oğlum İçin: Çaresizliğin Kıyısında Umuda Tutunmak"
Yazdıklarım yetmiyor, çünkü kelimeler bazen acının yanında çaresiz kalır. Öyle bir acı ki, "Hastanede yatan evladım" cümlesinin içine sığmayan… Ciğerpareni, canını, gözünün nurunu bir yatakta, tüplerin, makinelerin arasında görmek… "Anne" diye seslenişini özlemek, onun yerine acıyı yüreğinde hissetmek… Bu acıyı tarif etmek mümkün değil.
Büyük geçmiş olsun rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun

Geri