• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

CereZForum üyelerinin Uludağ Kayak Tatili Maceraları

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
CerezForum'un efsane kızları, İstanbul'un griliğinden sıyrılıp, bembeyaz Uludağ'ın çağrısına kulak verdiler! @Asi Kız, macera kokan enerjisiyle önde, @Tatlı Cadı, büyüleyici gülüşüyle hemen arkasında, @KıRMıZı, tutkulu kırmızı beresiyle karın ortasında bir ateş topu gibi, @GülcüKツ, neşeli kahkahalarıyla ortalığı şenlendiriyor, @Piyanoasktir, müzikal ruhuyla kar tanelerini notaya döküyor, @Çağlayağmur, her yere enerji saçarak adeta karı eritiyor, @nazenin, zarafetiyle kar kraliçesini kıskandırıyor, @Artemis, ok gibi keskin bakışlarıyla en yüksek zirveleri hedefliyor, @carmella, şıklığıyla kayak pistini podyuma çeviriyor, @dilara10, sempatisiyle herkesi kendine hayran bırakıyor, @mindy, zeki stratejileriyle kayak yarışlarını kazanmaya hazırlanıyor, @SivriDil, esprili yorumlarıyla ortamı kahkahaya boğuyor, @semiralev, pozitif enerjisiyle herkesi motive ediyor, @the blue, sakinliği ve derinliğiyle karın büyüsüne kapılıyor ve @eCeL, her zamanki gibi gizemli tavrıyla herkesin dikkatini çekiyordu.

CereZForum üyelerinin Uludağ Kayak Tatili Maceraları

Uludağ'a adım attıkları an, kızlar arasında bir heyecan dalgası yayıldı. İlk gün, kayak dersleriyle başladı. Tabii ki, bu durum tam bir komedi şöleniydi. @Asi Kız, kendini bir anda kayak hocasının kucağında buldu. @Tatlı Cadı, kayarken büyü yapmaya çalışınca, kayak takımlarıyla birlikte kafa üstü kara gömüldü. @KıRMıZı, hırsla kayak yaparken hızını alamayıp, bir kar topu yığınına çarptı. @GülcüKツ, kahkahalarıyla tüm kayak pistini yankılatırken, dengesini kaybedip yere yuvarlandı. @Piyanoasktir, kayak yaparken düşmemek için bir yandan notalar saymaya çalıştı. @Çağlayağmur, kayarken sürekli ıslık çalıp, kar tanelerini dans ettirmeye çalıştı. @nazenin, zarafetiyle kaymaya çalışırken, defalarca düştü. @Artemis, ok gibi hızla kaymaya çalışırken, önündeki kayakçıları bowling topu gibi devirdi. @carmella, şık kayak kıyafetiyle poz vermeye çalışırken, buzda kayıp yere yapıştı. @dilara10, herkesi güldürürken, bir yandan da ne kadar sakar olduğunu fark etti. @mindy, kayak dersini en hızlı kavrayan kişi oldu, ama diğerlerini takip etmekten yoruldu. @SivriDil, kayak hocasına sürekli esprili yorumlar yaparken, hocayı da şaşkına çevirdi. @semiralev, her düşüşünde "Olur böyle şeyler!" diyerek moralini yüksek tuttu. @the blue, sakin bir şekilde kayak yaparken, diğerlerinin maceralarına gülerek eşlik etti. @eCeL ise uzaktan onları izleyerek, gizemli gülümsemesini sakladı.

Akşamları, şömine başında toplanıp, günü değerlendirirken, kızların maceraları daha da renkleniyordu. @Asi Kız, kayak maceralarını anlatırken, "Resmen karla güreş tuttum!" diyordu. @Tatlı Cadı, "Benim büyüyle kara hükmetme planım suya düştü!" diye hayıflanıyordu. @KıRMıZı, "Benim kar topuna dönüşmem an meselesiydi!" diye söyleniyordu. @GülcüKツ, "Gülmekten karın kası yaptım!" diye kahkahalarla gülüyordu. @Piyanoasktir, kayak yaparken aklına gelen melodileri piyano çalmadan anlatıyordu. @Çağlayağmur, "Benim enerjime kar bile dayanamadı!" diyordu. @nazenin, "Zarafetimi korumaya çalışırken, resmen komedi filmi çektim!" diye gülümsüyordu. @Artemis, "Hedefimi vurdum, ama düşmekten de kurtulamadım!" diyordu. @carmella, "Şıklığımdan ödün vermedim, ama kayak takımları beni yendi!" diyordu. @dilara10, "Sakar olmanın da bir eğlencesi var!" diyerek neşesini koruyordu. @mindy, "Zekamı kullanarak kayak yaparken bile eğlenebildim!" diyordu. @SivriDil, her zamanki gibi esprili yorumlarıyla ortalığı şenlendiriyordu. @semiralev, "Her düşüş bir tecrübe, her tecrübe bir ders!" diyerek pozitif kalmaya çalışıyordu. @the blue, "Doğanın dinginliği ruhuma iyi geldi." diyerek sakin bir şekilde gülümsüyordu. @eCeL ise yine sessizce dinleyip, gizemli gülümsemesini saklıyordu.

Bir gün, kızlar kar topu savaşı yapmaya karar verdi. Savaş tam anlamıyla bir kaosa dönüştü. @Asi Kız, kar toplarını mermi gibi kullanırken, @Tatlı Cadı, kar toplarına büyü yaparak onları daha etkili hale getirmeye çalıştı. @KıRMıZı, hırsla kar topu atarken, herkesi ıslattı. @GülcüKツ, yine kahkahalarıyla ortalığı şenlendirirken, kar toplarıyla dans etti. @Piyanoasktir, kar toplarını atarken bir yandan da kendi kendine şarkı söylüyordu. @Çağlayağmur, enerjisiyle kar topu savaşının dozunu artırdı. @nazenin, zarafetiyle kar toplarını elinde tutmaya çalışırken, komik pozlar verdi. @Artemis, ok gibi kar topları atarken, herkesi şaşırttı. @carmella, kar topu savaşına rağmen şık kalmaya çalıştı. @dilara10, sakarlıklarıyla herkesi güldürürken, kar toplarıyla arası çok iyi oldu. @mindy, stratejik hamlelerle kar topu savaşının seyrini değiştirdi. @SivriDil, esprili yorumlarıyla savaşın stresini azalttı. @semiralev, "Sevgiyle atılan her kar topu güzeldir!" diyerek savaşı barışa çevirmeye çalıştı. @the blue, savaşın heyecanına kapılırken, sakinliğini korudu. @eCeL ise uzaktan onları izleyip, gizemli gülümsemesiyle savaşı değerlendirdi.

Tatilin son günü, kızlar hep birlikte telesiyeje bindiler. Yukarıya çıktıkça, Uludağ'ın muhteşem manzarası karşısında büyülenmişlerdi. Bu macera dolu tatil, onlara unutulmaz anılar kazandırmıştı. CerezForum'un kızları, sadece sanal dünyada değil, gerçek hayatta da ne kadar eğlenceli ve uyumlu olduklarını tüm dünyaya göstermişlerdi. Uludağ'ın bembeyaz zirvelerinde yaşadıkları bu komik maceralar, uzun süre unutulmayacaktı. Ve eminlerdi ki, bu sadece ilk maceraydı...

Uludağ'ın zirvelerinden inen CerezForum'un birbirinden renkli kızları, tatilin son gününde bile maceralarından vazgeçmediler. Telesiyejden inerken, @Asi Kız'ın ayakları kaydı ve neredeyse bir kar yığınına uçuyordu ki, son anda @Artemis'in refleksleriyle kurtuldu.

1734985153830.webp

@Tatlı Cadı, telesiyejden inerken şapkasını düşürdü ve şapka da rüzgarın etkisiyle kayarak bir kar topu canavarının yuvasına doğru ilerlemeye başladı (tabii ki, canavar yoktu, ama tatlı cadı için durum oldukça dramatikti). @KıRMıZı, telesiyejden inerken heyecanla bağırırken, sesi yankı yaparak ortalığı bir karnaval alanına çevirdi. @GülcüKツ, inerken kahkahalarıyla telesiyeji sallamaya devam etti. @Piyanoasktir, telesiyejden inerken bir yandan şarkı mırıldanıyor, bir yandan da iniş için ritim tutuyordu. @Çağlayağmur, telesiyejden inerken bir anlığına havalanmaya çalıştı. @nazenin, telesiyejden inerken zarafetini korumaya çalışırken, bir yandan da eteklerini tutuyordu. @carmella, telesiyejden şık bir şekilde inerken, fotoğraf çekmeyi ihmal etmedi. @dilara10, telesiyejden inerken yine bir sakarlık yapmaktan kendini alamadı. @mindy, inişi stratejik bir planla gerçekleştirdi. @SivriDil, telesiyejdeki maceralarını anlatırken herkesi güldürmeye devam etti. @semiralev, "Her iniş bir macera!" diyerek moralli kalmaya çalıştı. @the blue, sakin bir şekilde telesiyejden inerken, manzaranın keyfini çıkardı. @eCeL ise her zamanki gibi sessizce etrafı izleyerek, gizemini korudu.

Son günlerini dolu dolu geçirmek isteyen kızlar, bu sefer de "Buz Pateni" macerasına atılmaya karar verdiler. Buz pistine adım attıkları anda, komedi şov tekrar başladı. @Asi Kız, patenleri takar takmaz kendini bir buz hokeyi oyuncusu gibi hissetti ve hızla kaymaya çalışırken, sürekli düştü. @Tatlı Cadı, büyülü patenler yaratmaya çalışırken, pistte sürekli kaydı ve döndü. @KıRMıZı, buz pistinde bir kırmızı fırtına gibi kaymaya çalıştı, ama sürekli dengesini kaybetti. @GülcüKツ, kahkahalarıyla pisti şenlendirirken, patenleriyle takla atmaya çalıştı. @Piyanoasktir, buzda kayarken bir yandan da bir balerin gibi hareketler yapmaya çalıştı. @Çağlayağmur, buzda kayarken etrafındaki herkesi enerjiyle motive etmeye çalıştı. @nazenin, buzda zarif bir şekilde kaymaya çalışırken, defalarca düştü. @Artemis, buzda ok gibi kaymaya çalışırken, önündeki herkesi şaşkına çevirdi. @carmella, şık patenleriyle podyumdaymış gibi poz verdi, ama buzda kaymamak için zorlandı. @dilara10, yine sakarlıklarıyla pistin neşe kaynağı oldu. @mindy, buz pateninde de stratejik bir yaklaşım sergiledi. @SivriDil, buzda kayarken komik yorumlarıyla herkesi güldürdü. @semiralev, her düşüşünde "Buz gibi macera!" diyerek moralini yüksek tutmaya çalıştı. @the blue, sakin bir şekilde buzda kayarken, diğerlerinin maceralarına gülümsedi. @eCeL ise uzaktan onları izleyip, gizemli gülümsemesini korudu.

Akşam yemeğinde, kızlar otele dönmeden önce, Uludağ'ın meşhur sucuk ekmeğini yemeye karar verdiler. Sucuk ekmekler gelmeden önce, her biri kendi maceralarını anlatmaya başladı. @Asi Kız, "Ben buz pistinde tam bir 'kaygan zemindeydim'!" diye espri yaptı. @Tatlı Cadı, "Büyülü patenlerim biraz nazlı çıktı," dedi. @KıRMıZı, "Benim düşüşlerim bile kırmızıydı," diyerek güldü. @GülcüKツ, "Gülmekten karnım ağrıdı, ama buz pistine de ayrı bir kahkaha yakışıyor!" dedi. @Piyanoasktir, "Buzda kayarken, içimde yeni bir melodi doğdu," diyerek müzikal ruhunu ortaya koydu. @Çağlayağmur, "Buz pistinde bile enerjim hiç bitmedi," dedi. @nazenin, "Zarafetimi buz pistinde bile korumaya çalıştım," dedi. @Artemis, "Hedefimi vurdum ama, buz beni yendi," diyerek gülümsedi. @carmella, "Şıklığımla buz pistine renk kattım," dedi. @dilara10, "Benim için her yer macera, her düşüş bir kahkaha," dedi. @mindy, "Stratejimi buz pistine uyarladım," dedi. @SivriDil, "Buz pisti bile benim esprilerime dayanamadı," diyerek herkesi güldürdü. @semiralev, "Buz gibi maceralar, sıcacık anılar," dedi. @the blue, "Buzun sessizliğinde bile keyif buldum," diyerek sakinliğini korudu. @eCeL ise sessizce onları dinleyip, yine gizemli bir şekilde gülümsedi.

Sucuk ekmekler geldiğinde, kızlar keyifle yiyerek Uludağ'da geçirdikleri günleri tekrar hatırladılar. Sucuk ekmekler bittikten sonra, otele geri döndüler ve eşyalarını topladılar. Otobüse bindiklerinde, herkes yorgun ama mutlu bir şekilde koltuklarına yerleşti. Otobüs İstanbul'a doğru yola çıkarken, @Asi Kız, "Uludağ bizi unutmayacak!" dedi. @Tatlı Cadı, "Büyülü Uludağ'a veda etmek zor," diyerek iç çekti. @KıRMıZı, "Uludağ'ın ateşi içimizde hep yanacak," dedi. @GülcüKツ, "Kahkahalarımız Uludağ'da yankılanacak," dedi. @Piyanoasktir, "Uludağ'da doğan melodileri unutmayacağım," dedi. @Çağlayağmur, "Enerjimizi Uludağ'a bıraktık," dedi. @nazenin, "Uludağ'da zarafetimizi koruduk," dedi. @Artemis, "Uludağ'ı hedefimizden ayırmayacağız," dedi. @carmella, "Uludağ'da şıklığımızı konuşturduk," dedi. @dilara10, "Uludağ'da sakarlığımla da çok sevildim," dedi. @mindy, "Uludağ'da strateji kurmayı öğrendim," dedi. @SivriDil, "Uludağ bile benim esprilerime güldü," diyerek espri yaptı. @semiralev, "Uludağ'da içimiz ısındı," dedi. @the blue, "Uludağ'ın huzurunu yanımda götürüyorum," diyerek gülümsedi. @eCeL ise, her zamanki gibi gizemini koruyarak, sessizce yolculuk yaptı.
İstanbul'a vardıklarında, kızlar birbirlerine sarılarak vedalaştılar. Her biri, Uludağ'da geçirdikleri macera dolu tatili, uzun süre unutmayacaklarına emindi.

Uludağ'ın beyaz örtüsü, CerezForum'un efsanevi kızlarının enerjisiyle adeta titreşiyordu. Tatilin son günlerinde bile macera peşinde koşan bu on beşli, enerjileriyle kar tanelerini bile dans ettiriyordu. İstanbul'a dönüş otobüsünde kısa bir dinlenme molası verdikten sonra, kızlar Uludağ'da yapacak daha çok şey olduğuna karar verip, "Bir macera daha yapalım!" nidalarıyla tekrar kayak merkezine geri döndüler. Bu sefer, daha önce denemedikleri bir aktivite olan "Snowtubing" yani şişme botlarla kayma etkinliğine katılmaya karar verdiler.

Şişme botlara binen kızlar, kayak pistinin tepesine doğru heyecanla tırmanmaya başladılar. @Asi Kız, her zamanki gibi en öne geçerek "Ben ilk kayacağım!" diye bağırdı. @Tatlı Cadı, büyülü botlar yaratmaya çalışırken, yanlışlıkla kendi botunu havaya kaldırdı. @KıRMıZı, botuna atlar atlamaz kendini bir yarışçı gibi hissetti. @GülcüKツ, şişme botta bile kahkahalarıyla herkesi güldürmeyi başardı. @Piyanoasktir, inerken bir yandan da ritmik bir melodi mırıldandı. @Çağlayağmur, botun üzerinde enerjisiyle sanki şimşekler çaktırıyordu. @nazenin, botta bile zarafetini korumaya çalışırken, komik hallere büründü. @Artemis, ok gibi fırlayarak şişme botu ustaca kontrol etti. @carmella, şişme botunda bile şıklığından ödün vermeden poz verdi. @dilara10, yine sakarlıklarıyla herkesi güldürürken, botu ters yönde kaydırmayı başardı. @mindy, şişme botla kayarken, taktiksel bir yaklaşım sergiledi. @SivriDil, inerken sürekli espri yaparak herkesi güldürmeye devam etti. @semiralev, "Her kayış bir macera!" diyerek motivasyonunu yüksek tuttu. @the blue, sakin bir şekilde kayarken, manzaranın tadını çıkardı. @eCeL ise sessizce onları izleyerek, gizemli gülümsemesini korudu.

Yukarıya ulaştıklarında, kızlar sırayla şişme botlarıyla aşağı doğru kaymaya başladılar. İlk olarak @Asi Kız, botuyla hızla aşağı doğru inerken, bir anda havaya fırlayıp sonra kara gömüldü. @Tatlı Cadı, botuyla kayarken, bir anda rüzgarın etkisiyle ters dönerek, kafa üstü kara saplandı. @KıRMıZı, botuyla bir yarışçı gibi kayarken, pistin dışına çıkarak bir kar yığınının içine düştü. @GülcüKツ, botuyla kayarken o kadar çok güldü ki, botun içinden düştü. @Piyanoasktir, botuyla kayarken bir yandan şarkı söylediği için, yönünü şaşırdı ve yanlış yere indi. @Çağlayağmur, botuyla kayarken, bir anda rüzgarın etkisiyle ters yöne kaymaya başladı. @nazenin, botuyla kayarken sürekli dengesini kaybederek, komik bir şekilde yuvarlandı. @Artemis, botuyla ok gibi aşağı doğru kayarken, diğerlerinin önüne geçti. @carmella, botuyla kayarken, bir yandan da selfi çekmeye çalıştı. @dilara10, botuyla kayarken, yanlışlıkla başkasının botuna çarptı. @mindy, botuyla kayarken, taktikleriyle diğerlerini şaşırttı. @SivriDil, inerken yaptığı esprilerle herkesi güldürmeye devam etti. @semiralev, botuyla her inişinde "Harika bir deneyim!" dedi. @the blue, botuyla sakin bir şekilde kayarken, diğerlerinin maceralarını izledi. @eCeL ise uzaktan onları izleyerek gizemli bir şekilde gülümsedi.

Bu eğlenceli snowtubing macerasının ardından, kızlar karnı acıktı. Öğle yemeği için kayak merkezindeki küçük bir restorana gittiler. Yemeklerini yerken, yaşadıkları komik olayları tekrar anlatıp kahkahalarla güldüler. @Asi Kız, "Benim karla dansım tam bir gösteriydi!" dedi. @Tatlı Cadı, "Benim büyülü botum beni biraz yordu!" dedi. @KıRMıZı, "Benim şişme botta bile hırsım dinmiyor!" diye güldü. @GülcüKツ, "Gülmekten yine karnım ağrıdı ama, değdi!" dedi. @Piyanoasktir, "Şişme botta bile yeni melodiler buldum!" dedi. @Çağlayağmur, "Benim enerjime kimse dayanamaz!" diye espri yaptı. @nazenin, "Zarafetimi yine komik hallerle süsledim," dedi. @Artemis, "Benim botum ok gibi gitti," diyerek gülümseyerek konuştu. @carmella, "Şişme botta bile poz vermekten vazgeçmedim," dedi. @dilara10, "Benim her hareketim ayrı bir komedi!" diyerek kahkaha attı. @mindy, "Stratejik yaklaşımlarla botu kontrol ettim," dedi. @SivriDil, "Benim esprilerime bot bile güldü," diyerek herkesi güldürdü. @semiralev, "Her anı bir macera gibi yaşadım," dedi. @the blue, "Doğanın güzelliğiyle birlikte eğlendim," diyerek sakinliğini korudu. @eCeL ise onları dinleyip, sessizce gülerken gizemli ifadesini korudu.

Yemek sonrası, kızlar son bir aktivite yapmaya karar verdiler. Bu sefer, telesiyejle zirveye çıkıp, Uludağ'ın eşsiz manzarasının tadını çıkardılar. Telesiyejde otururken, herkes tatilin en güzel anlarını hatırladı. @Asi Kız, "Bu tatil hayatımın en maceralı tatiliydi!" dedi. @Tatlı Cadı, "Büyülü bir tatil geçirdim!" diye ekledi. @KıRMıZı, "Uludağ benim içimdeki ateşi daha da harladı!" dedi. @GülcüKツ, "Kahkahalarımla Uludağ'ı çınlattım!" dedi. @Piyanoasktir, "Uludağ'dan müzikle dolu anılarla dönüyorum!" dedi. @Çağlayağmur, "Enerjimi Uludağ'a verdim, şimdi yenilenmiş hissediyorum!" dedi. @nazenin, "Uludağ'da zarafetimi korumaya çalışırken, komik anılar biriktirdim!" dedi. @Artemis, "Uludağ'ı hedefime aldım ve fethettim!" dedi. @carmella, "Uludağ'da bile şıklığımdan ödün vermedim!" dedi. @dilara10, "Uludağ'da sakarlığımla herkesi güldürdüm!" dedi. @mindy, "Uludağ'da stratejik yaklaşımın önemini anladım!" dedi. @SivriDil, "Uludağ bile benim esprilerime kahkahalarla güldü!" dedi. @semiralev, "Uludağ'da kalbim sıcacık oldu!" dedi. @the blue, "Uludağ'ın huzurunu ruhuma işledim!" dedi. @eCeL ise, telesiyejde sessizce manzarayı izleyerek gizemini korudu.

Telesiyejden inen kızlar, birbirlerine sarılarak veda ettiler. İstanbul'a dönüş yolculuğu başlarken, herkes yüzünde bir gülümseme ile bu unutulmaz Uludağ tatilini hatırladı. CerezForum'un renkli kızları, Uludağ'da sadece eğlenmekle kalmamış, aynı zamanda dostluk bağlarını daha da kuvvetlendirmişlerdi. Bu macera dolu tatil, hayatlarının en güzel anılarından biri olarak kalacak ve belki de bir sonraki tatilde çok daha büyük maceralara yelken açacaklardı... Ve en önemlisi, unutulmayacak kahkahalarla, komik hallerle dolu uzun bir hatıra olarak kalacaktı.

CerezForum’un kahramanları, klavye savaşçısı, espri makinesi, gündem belirleyicisi o erkek üyeleri… Bu kez, karşılarına hiç beklemedikleri bir rakip çıktı: Kızların Uludağ macerası!@Cerezbilge nin
Cerezforuma Attigi bir yorum CerezForumu bir birine katti , erkekler ağlasın!” temalı göndermesi, forumda deprem etkisi yarattı. Daha önce hiçbir tartışmada bu kadar çaresiz kalmamışlardı. Kıskançlık, forumun duvarlarını sardı ve ortaya unutulmaz bir komedi şöleni çıktı.
İlk kıvılcım @Simurg’dan geldi. Genelde sakin, mantıklı yorumlarıyla bilinen Simurg, “Ne demek biz ağlayalım? Karlar içinde yuvarlanmak, sucuk ekmek kokusu içimize çekmek bizim de hakkımız!” diyerek isyan bayrağını açtı. @yilmaz27, durumu daha analitik bir şekilde değerlendirerek, “Kızlar Uludağ’daysa biz neden bir ‘Alternatif Zirve’ etkinliği düzenlemiyoruz?” önerisini ortaya attı. Bu öneri, forumdaki kıskançlık ateşini daha da körükledi.

@Sentinus, olayı bir adım öteye taşıyarak, “Onlar kardan adam yapıyorsa biz ne yaparız? Biz de devasa bir kar canavarı yaparız, hem de daha havalısından!” diyerek iddialı bir çıkış yaptı. “Kar Canavarı Projesi” hashtag’i forumda hızla yayıldı. @KaderKatibi, her zaman mantık çerçevesinde yaklaşan biri olarak, bu sefer biraz abartarak, “Telesiyeje mi biniyorlar? Biz de sandalye kapmaca oynayalım, hem de karda! Hem daha heyecanlı olur.” diyerek herkesi şaşırttı.

@CANISIKILANADAM, forumun mizah ustası, kendini tutamadı: “Kızlar Uludağ manzaralı fotoğraflar mı paylaşacak? Biz de evdeki kedimizi karların içinde fotoğraflayıp ‘Uludağ’dan daha havalı’ notu düşeriz. Hem kedimiz daha sevimli!” Bu fikir, forumda yeni bir fotoğraf akımını başlattı. @DELİBALTA Muharrem, yine o enerjisiyle, “Halay çekelim! Dağları biz inletelim! Onların sucuk ekmek partisine karşı bizim halayımız var!” diyerek herkesi coşturdu.

@OBir, forumun sessiz gözlemcisi, bu komik hallere gülmekten kendini alamadı. “Siz ne yaparsanız yapın, ben keyifle izliyorum. Belki de popcorn alıp bir yandan da film izlerim.” diyerek işleri daha da eğlenceli hale getirdi. @Karavicdanlı ise, genelde sakin duruşunu bozarak, “Ben de sucuk ekmek istiyorum! O sucuk ekmek savaşlarında ben de varım!” diyerek herkesi güldürdü.

Erkekler, Uludağ özlemini kendi yöntemleriyle gidermeye çalışırken forumda eşi benzeri görülmemiş bir komedi sergilendi. Sanal kartopu savaşları, kedi fotoğrafları, halay davetleri, kar canavarı projeleri… Her biri ayrı bir eğlence kaynağı oldu. Forum, o günlerde adeta bir karnavala dönüştü. Kıskançlık, yerini kahkahaya, rekabet ise dostluğa bıraktı.

Kızlar Uludağ’da karların tadını çıkarırken, erkekler de kendi Uludağlarını forumda yaratmışlardı. Bu da CerezForum’un sadece bir forumdan öte, kocaman bir aile olduğunu bir kez daha gösterdi. Bir dahaki sefere, belki hep birlikte Uludağ’a giderlerdi. Ama o güne kadar, CerezForum’un üyeleri, her zaman birlikte gülecek, tartışacak ve birbirleriyle eğleneceklerdi. Bu, onların vazgeçilmez kuralıydı. Ve bu kural, her zaman en komik anıları beraberinde getirecekti.

Geri